Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 19 august 2019
  • :
  • :

Cașcavea de la piața din Piatra-Neamț

Avem în piața centrală din Piatra-Neamț un punct de desfacere al unui producător din Săveni-Botoșani. Pe lângă multe produse naturale, aici e singurul loc din județ unde am văzut cașcavea.

Cașcaveaua este un fel de caș mai puțin fermentat, cu textură aproape de cașcaval. Gustul este unul obținut prin mai multe etape de procesare a laptelui de vaca și de oaie.

Ținând cont că este vorba de un produs românesc, care se găsește într-un singur loc, la noi în piață, e natural 100% și cu un gust deosebit, vă recomandăm să încercați.
4 comentarii la “Cașcavea de la piața din Piatra-Neamț

  1. TIBI

    Au cumva și Jintiță ? Care poate înlocui cu Brio , Neskquic , Ciupa iCao și alte ,, bunătăți,, gen : Martinel , Fortozo ,DinoDanonino , Oreo , etc după care. Trebuie să dai acadeaua. Prevomit , să taie Greața . Am Uitat de bucatele , preparatele. noastre , Acum e pe Turmeric , Ghimbir , Ruccola și alte buruieni. din care se fac bucate Rovegan . Dumnezeu să l Odihnească ! pe Radu Anton Roman , da dansul daca mai apuca , e lucru cert că se. îmbolnăvea de inima rea , Cred că a fost Singurul care avea legătură cu bucatele românești neaoșe .

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *