Cașcavea de la piața din Piatra-Neamț

4

Avem în piața centrală din Piatra-Neamț un punct de desfacere al unui producător din Săveni-Botoșani. Pe lângă multe produse naturale, aici e singurul loc din județ unde am văzut cașcavea.

Cașcaveaua este un fel de caș mai puțin fermentat, cu textură aproape de cașcaval. Gustul este unul obținut prin mai multe etape de procesare a laptelui de vaca și de oaie.

Ținând cont că este vorba de un produs românesc, care se găsește într-un singur loc, la noi în piață, e natural 100% și cu un gust deosebit, vă recomandăm să încercați.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Gabi spune

  Deja am degustat-o, delicioasa… De altfel, tot Cascavalul de Saveni e super bun!

 2. Ionescu Gabriela spune

  Nu livrati si in Bucuresti si la ce pret ?

 3. TIBI spune

  Au cumva și Jintiță ? Care poate înlocui cu Brio , Neskquic , Ciupa iCao și alte ,, bunătăți,, gen : Martinel , Fortozo ,DinoDanonino , Oreo , etc după care. Trebuie să dai acadeaua. Prevomit , să taie Greața . Am Uitat de bucatele , preparatele. noastre , Acum e pe Turmeric , Ghimbir , Ruccola și alte buruieni. din care se fac bucate Rovegan . Dumnezeu să l Odihnească ! pe Radu Anton Roman , da dansul daca mai apuca , e lucru cert că se. îmbolnăvea de inima rea , Cred că a fost Singurul care avea legătură cu bucatele românești neaoșe .

 4. George spune

  Dacă acest produs devine cunoscut, în mod sigur îl vom găsi contrafăcut. Ar fi păcat să nu înregistreze marca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate