Căruță cu luptător ninja, atacând noaptea în Piatra-Neamț

12

Zilnic apar în trafic, pe drumurile cele mai aglomerate sau pe cele naționale, căruțe conduse de regulă de indivizi cel puțin inconștienți. Acest potop de căruțe este specific zonei Moldovei, dar la Piatra-Neamț are ceva aparte. La noi, aceste căruțe umblă și noaptea pe unde te astepți mai puțin. Îți apar dintre blocuri în fața mașinii, din parcări, pe contrasens sau gonesc și schimbă direcția în viteză de nu mai știi ce pedale să apeși la mașină.
Mai mult de atât, unele căruțe sunt imposibil de reperat în trafic, mai ales dacă vin mașini din față, deoarece nu au nici cea mai mică urmă de semnalizare, iar călătorii din atelaj sunt îmbrăcați doar în culor închise, ca niște ninja, și dacă le spui ceva sau îi deranjezi în trafic sar pe tine, de zici că esti un șogun atacat de asasini.
Vă dăm mai jos un exemplu de un astfel de atelaj plin cu ninja, care patrulează noaptea prin Piatra-Neamț. Se antrenează probabil pentru campionatul de ridicat greutăți din diverse metale.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
12 Comentarii
 1. Robocop spune

  Toata Politia Rutiera ar trebui data in somaj, in frunte cu comandantul . E interzis accesul cu caruta in municipiu .

 2. Tely spune

  Nenorocitii astia cu carutelele cauta prin gunoaie ,murdaresc strazile si fac un zgomot insuportabil strigand cat ai tin plamanii…Tot acestia umbla bauti si sifoneaza autoturismele pe strazi..

 3. razesul spune

  In Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului (OUG) nr. 195/2002, modificată prin OUG nr. 63/2006:
  ART. 71
  (1) Sunt interzise accesul şi deplasarea vehiculelor cu tracţiune animală, a animalelor de povară, de tracţiune sau de călărie, precum şi a animalelor izolate sau în turmă pe drumurile naţionale, în municipii şi pe drumurile la începutul cărora există indicatoare de interzicere a accesului.
  (2) În cazurile prevăzute la alin. (1), autorităţile administraţiei publice locale sunt obligate să amenajeze drumuri laterale destinate circulaţiei acestora, potrivit competenţelor stabilite prin lege.

  Legea interzice accesul, dar nu se aplica. Nu are ce cauta in oras, unde mai pui si ora la care circula………

 4. Radu spune

  Multumiti politiei locale,se stie ca sunt in cardasie cu toti acesti nenorociti.Politia ar trebui prima scuturata pt ca nu isi face datoria.Sa nu uitam de multele exemple,cum ar fi „Orlando” si tot neamul lui.

 5. Ioan spune

  IN STATIA TIC TAC ZIUA SI NOAPTEA CHIAR IN STATIA DE AUTOBUZ PARCHEAZĂ CARUTASII SI SE SE RACORESC CU O BERE SAU MAI MULTE LA ALIMENTEARA NON STOP „CĂRPINIȘ” CARE VINDE BAUTURI ALCOOLICE NON STOP . AUTORITĂȚILE AU FOST SESIZATE DE CATRE CETATENII DIN ZONA SI DE CATRE ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI DAR NIMENI NU IA NICI O MASURA CU TOATE CĂ TROLEURILE SI AUTOBUZELE NU POT PARCA IN STATIE PLUS SCANDALUL SI GĂLĂGIA FĂCUTĂ DE CEI IN CAUZA . .

 6. Lucian spune

  Fura capace de canal. A doua zi le sparg bucati , le amesteca cu alte fiare si le vand la fier vechi. Indivizi bronzati din nastere.

 7. Irina Ana spune

  Autoritățile de ce nu a-și face datoria.Au salariile mari datorită nouă care lucrăm la patronat.

  1. Mirel spune

   In primul rand ti-as recomanda sa mai studiezi un pic limba romana. Si da unii au salarii mai mari pentru ca au muncit un pic prin scoli.

  2. MIRCEA spune

   SI DACA TOTI CEILALTI NU AR CONSUMA CE PRODUCI TU LA PATRONAT, TU DE UNDE AI AVEA SALARIU???? POATE AI INVATA CEVA CARTE…. SI SA SCRII CORECT GRAMATICAL , EVENTUAL….

 8. Elena Radu spune

  Animale chinuite!

 9. Cez U Lici spune

  Cauta de munca, cu siguranta! manca-v-ar râia !

 10. Mariana Fluerasu spune

  In sf. o vede cineva ,caruta incarcata cu lemn de buna calitate”Circula asa de cel putin 2 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate