Cartierul de asistati social de la Valeni este inzapezit si nu are curent … nu ca ar fi avut vreodata

4

Cu foarte multi bani , primaria Piatra Neamt s-a gandit sa faca niste locuinte sociale in special pentru tigani , in mijlocul campului la cativa km de Valeni . Trecand peste faptul ca au dus acolo oamenii care deja erau vai de capul lor,  nici la ora actuala nu au racordat noul cartier la curent,  dar ce conteaza ca acolo stau si copii care merg la scoala sau batrani bolnavi……. cine nu rezista poate sa „crape” .
Informativ pentru autoritati este de notat faptul ca in lagarele de concentrare din Siberia , detinutii aveau lumina electrica .
In final stam si ne intrebam cum sa nu se comporte acei oameni ca niste salbatici atata timp cat sunt tratati ca niste animale ?

Ion Ion

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. jon spune

  Las ca o venit USL-ul si le da curent si-i dezapezeste ca-s”vai de capul lor”.

 2. Andrei spune

  Oameni vai de capul lor ?! Ati ajuns sa scrieti porcarii… Dar cand distrugeau, faceau scandal la miezul noptii si furau prin Maratei nu erau „vai de capul lor” ? Pe atunci aveau curent „helectric” si apa moca.

 3. eu spune

  Sa nu uitam totusi ca la o saptamana dupa ce s-au mutat acolo, bietii oameniL, dormeau afara si au bagat animalele in casa (care e cat apartamentul meu)cu gresie, faianta ,cada, soba etc. Asa stiu sa respecte banii Primariei, adica banii nostri!Oare noi daca nu ne platim lumina si utilitatile ne mai plange cineva de mila?! Si daca tot vrem sa ne intrebam: cati dintre noi avem norocul sa primim o casa(muncita de altii) pe gratis chiar si in mijlocul campului?!

 4. Un pietrean spune

  Uite de asta votam noi cu USL-ul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate