Andrei Carabelea: „O să vedem, în curând, polițiștii locali pe trotinete, pe biciclete…”

2

Primarul Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a fost ieri, 29 septembrie, invitat special în cadrul emisiunii „Cafeaua de dimineață”, realizată de publicația Mesagerul de Neamț.

Pe lângă subiectele abordate în cadrul discuției, primarul a ținut să precizeze faptul că „O să vedem, în curând, polițiștii locali pe trotinete, pe biciclete..”, spunând chiar că abia așteaptă să vadă acest lucru (și noi abia așteptăm, va fi tare interesant să vedem un polițist local, pe o trotinetă electrică, patrulând prin oraș).

„Vor fi trotinete puse gratuit la dispoziție de către cei de la Bolt”, a transmis domnul primar, iar noi nu putem decât să sperăm că vor fi suficient de rezistente.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Schmidt Rudolf spune

    Cand spuneati ca scapam de primarul asta? Ca nu mai e mult si ii va veni ideea sa mergem toti incolonati in sir indian pe trotuare, ca sa aiba loc trotinetistii. Mai bine ar iesi sa vada in ce hal arata orasul de cand e el primar. DEZASTRU!

  2. Jenel spune

    Bună gluma,pensionarii MAI, cu varste inaintate ,trăiesc a doua tinerețe aici,pensie+salariu,Romania te iubesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate