Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Capricii de mai

În cadrul stagiunii artistice 2013-2014, Academia de Muzică Gheorghe Dima Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamț, prezintă miercuri, 14 mai 2014, ora 18.30, la Liceul de Arte Victor Brauner Piatra-Neamț, recitalul cameral intitulat Capricii de mai, ce va fi susținut de pianista Mihaela Spiridon și violonistul Victor Moscaliuc.
În program vor fi interpretate lucrări din creaţia compozitorilor: Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Édouard Lalo, Frédéric Chopin, Fritz Kreisler, George Enescu.

Intrarea este liberă!
Manifestarea va fi reluată joi, 15 mai 2014, ora 17.30, la Biblioteca Municipală Radu Rosetti din Onești.
Un comentariu la “Capricii de mai

  1. Gogu Petrescu

    Ioan Rosca are expozitie personala la Casa Pensionarului (de la „Dioda”, spre Piata Mare, paralel cu Cuiejdiul), pana la sfarsitul lunii. Veti spune ca nu e ceva iesit din comun. Numai ca, aveti ocazia sa vedeti lucrari ale artistului cu trei locuri 1 pe tara (Laureat al Concursului National de Pictura – etapa republicana: 1985,1987, 1988) si un loc 2 (1983), dar si cu tehnica „in cutit” adusa la perfectiune, incat nu se cunoaste un alt artist sa ajunga in acest stil pana „la milimetru patrat”. Ca sa nu mai vorbim de efectele tridimensionale create de pictura in relief, cu elementele sale cunoscute (causele, planuri inclinate, spic de grau etc). Apoi, combinatia culorilor, privita la diferite distante si sub anumite unghiuri…

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *