Canotoarea Andreea Grăpinoiu, pe prima treaptă a podiumului, cu echipajul de patru vâsle, la Campionatul Mondial de Juniori

0

Canotoarea Andreea Grăpinoiu, legitimată la CS Ceahalul Piatra-Neamț  a urcat astăzi, 6 august, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Mondial de la Trakai (Lituania).

Echipajul de patru vâsle al României:(Roșu Larisa Elena, Grăpinoiu Andreea, Radiț Simona Geanina, Maftei Tăbița) a cucerit medalia de aur, surclasând echipajele Germaniei și Suediei.

România s-a aflat pe primul loc pe natiuni la Campionatul Mondial de Juniori din Lituania, cu șase medalii: două de aur, două de argint și două de bronz.

Echipajul României de opt rame cu cârmaci feminin ( Dănuș Elena, Ciritel Elena Cosmina, Andron Monca Georgiana, Moroșan Ioana Mădălina, Popa Andreea, Dinulescu Raluca Georgiana, Rusu Maria Magdalena, Rusu Vasilica Alexandra, Petreanu Victoria Stefania) a reușit să obțină medalia de bronz în cursa finală din cadrul Campionatului Mondial de Canotaj pentru juniori care s-a desfășurat în Trakai, Lituania.

Româncele Adriana Ailincăi și Maria Tivodariu au reușit să obțină medalia de aur în proba feminină de dublu rame. Cea de-a doua medalie de a aur a delegației României a fost obținută de echipajul feminin de patru vâsle, format din Larisa Elena Roșu, Andreea Grăpinoiu, Simona Geanina Radiș, Tabita Maftei.

Echipajul de patru rame masculin ( Ciobică Dumitru Alexandru, Chelaru Nicu Iulian, Cojocaru Cristian Ionuț și Huc Ciprian) a urcat și el pe podium, obținând medalia de bronz. Și Ioana-Irina Acsinte, Elena-Cătălina Onciu, Geanina-Dumitrița Juncănariu și Alina-Maria Balețchi, reprezentantele României în cursa de patru rame feminin au urcat pe podium, câtigând argintul. Echipajul de dublu rame masculin (Ștefan-Constantin Berariu și Florin-Sorin Lehaci) s-a clasat pe locul doi în cursa finală, asigurându-și astfel medalia de argint.

„Felicitări echipajelor noastre, staff-ului tehnic și mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă această performanță! Juniorii noștri continuă să crească zestrea de medalii pe care România le-a câștigat în acest an. Cu gândul la Campionatul Mondial de Seniori, mă bucur că juniorii noștri sunt gata să preia cu demnitate și rezultate mari responsabilitățile seniorilor” a fost declarat  Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj pe pagina de Facebook a Federației Româna De Canotaj

Campionatul Mondial de JunioriCeremonie de premiere JW4x – Auuuur!!!Rosu Elena/ Radis Simona/ Grapinoiu Andreea/ Maftei Tabita – Felicitari sportivelor colectivului tehnic si cluburilor unde aceste fete deosebite isi desfasoara activitatea!!!Hai Romania!MTS#COSR#UniCreditLeasing #TiriacAuto #Herbalife

Gepostet von Federatia Romana De Canotaj am Sonntag, 6. August 2017

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate