Candidatul PNL Mihaela Isciuc, angajată doar în acte la primăria Făurei… s-a întors la locul faptei pentru a face campanie electorală?

2

Cu câteva luni în urmă, consilierul județean PNL, Mihaela Isciuc și actuala candidată PNL la Consiliul Județean, s-a angajat la primăria Făurei printr-un concurs de care nu a auzit nimeni și a stat angajată acolo (fără să o vadă sau să audă de ea vreun angajat din primărie) până când a fost transferată ca inspector trafic rutier la ISTCR Neamț.

În fapt, Mihaela Isciuc a avut nevoie de această angajare fictivă la primăria Făurei, deoarece nu întrunea condițiile necesare unei angajări normale la ISCTR, fiind nevoie de o jonglerie cu un transfer. Desigur că ea nu a lucrat o zi în primărie, ci a intrat în concediu fără plată din prima secundă după ce a obținut postul, așteptând apoi cuminte rezultatele traficului de influență făptuit în vederea angajării ei la ISCTR pe un salariu consistent.

E clar că nu există niciun magician la ISCTR care să poată explica unui procuror cum a identificat-o el pe doamna Isciuc la primăria Făurei unde ea nu lucrase o zi, cerând ulterior transferul ei la ISCTR pe motiv că ar fi avut mare nevoie de ea acolo.

Cazul Isciuc în care se îmbină angajarea fictivă cu traficul de influență, falsul, uzul de fals și altele nu este ceva ieșit din comun pentru România. Așa procedează când ajung la butoane cei care nu au oameni competenți pentru a fi puși în funcții și trebuie să le aranjeze cumva o aparentă competență.

Interesant este că în cazul de față doamna Isciuc, în loc să își vadă liniștită de postul și salariul bun, s-a întors la locul faptei și s-a apucat de făcut campanie electorală în care explică oamenilor din comună de ….bunăstare și mai ales de respect.

Asta da demonstrație de tupeu! Te angajezi fictiv, iei postul pe care ar fi putut să îl ocupe un tânăr din comună după care pleci pe străzile comunei să povestești oamenilor de bunăstare și respect, iar când ajungi acasă umpli grupurile de Facebook cu postări despre corupții altui partid.

Dar să vedeți ce spuneau oamenii din primărie pe vremea când doamna Isciuc fusese angajată fictiv și aștepta rezultatele traficului de influență pentru a merge la ISCTR. Să vedeți cum cei cu funcții importante în primărie habar nu aveau de numele Isciuc.

Mai multe despre aventura angajării doamnei Isciuc vom afla din rechizitoriu. Până atunci, urmărim cu interes toate postările ei despre alți politicieni răi și corupți, deoarece ea beneficiază de prezumția de nevinovăție și tot ce am scris în acest articol sunt suspiciuni până în momentul în care o instanță de judecată se va pronunța definitiv și irevocabil.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Petreanu Mihai spune

    Doamna la care faceți referire nu numai ca a fost transferata degeaba la ISCTR (prin detașare de la primărie) , însă ia si salariu degeaba nefăcând nimic …. Ea este detașată si angajata ca si „INSPECTOR TRAFIC” cu toate drepturile si bonusurile aferente … Va vine sa credeți ca ea nu a făcut niciodată control in trafic , nu a dat nici o sancțiune , nu a participat la nici o acțiune , însă EA ESTE RETRIBUITA CU SALARIUL AFERENT SI PE DEASUPRA LUNA DE LUNA INCASEAZA „SPOR DE TRAFIC” 10% ? . Ar fi bine ca instituțiile abilitate sa o întrebe cum a ajuns acolo si ptr. ce încasează acei bani . De altfel nici studiile nu o recomanda , ea având absolvita o facultate undeva la Galați (cred ca nici nu a trecut pe acolo) , o facultate care nu are nici o legătură cu ingineria , care se cere la o instituție specializata cum este ISCTR . De altfel ISCTR se ocupa si cu controlul tehnic in trafic al autovehiculelor . Acest control este făcut de inspectori care dețin un certificat CTT eliberat de RAR in urma unui examen si in anumite condiții … Ar trebui întrebați cei care au adus-o daca doamna deține un astfel de certificat si daca nu de ce au detașat-o ? Doar ptr. ca are carnet PNL ? …

  2. Ifrim Vasile-Marian spune

    Așteptăm o reacție din partea celor care au condus Primăria Făurei în perioada respectivă și care acum candidează la funcțiile de primar și consilier local din partea PNL. Așteptăm…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate