Campaniile publicitare excesive agreseaza pietrenii

2

Campaniile publicitare au atins un nivel de agresivitate nemaintalnit in Piatra Neamt. Pietrenii se plang ca nu mai pot folosi cutiile postale pentru scopul in care au fost facute iar factorii postali sunt pusi de foarte multe ori in situatia de a nu putea livra corespondenta, deoarece in cazurile in care nemtenii lipsesc o perioada mai indelungata de timp cutia postala se umple cu maculatura publicitara pana la refuz, nemaiexistand efectiv loc pentru corespondenta .
Ar fi bine ca autoritatile locale sa se autosesizeze si sa ia masuri, tinand cont ca aceasta publicitate excesiva, pe langa faptul ca este de natura sa deranjeze , reprezinta primul semnal pentru jefuitorii de locuinte care verifica in prealabil gradul de incarcare a cutiei postale si  numarul de reclame agatate in clanta usii .

Ochisor Ion

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. x spune

    Mai sint unii nesimtiti,in special o firma de amenajari interioare,care nu mai pun reclame in curtii postale vin cu o bidinea cu adeziv ung geamurile de la aviziere,de la usi,panouri electrice,pereti si-si lipesc cit mai la vedere reclamele distrugind parte din proprietatea comuna a locatarilor ,daca ii gasesti sint foarte agresivi.De luat in seama si organizatorii de spectacole de la casa de cultura care lipesc afise peste tot;pereti de bloc,geamuri,stilpi etc,la fel si moldovanii care cumpara par-afise peste tot

  2. Namas spune

    Pe langa toate acestea, sunt deranjat in fiecare saptamana cam de vreo 5-6 ori la interfon. probabil au o lista acesti agenti de teren si pe mine ma suna toti la interfon. Chiar ma deranjeaza. Am inceput sa-i injur prin interfon ca nu mai suport. Cred ca urmatorul pas o sa-l fac cu o bata de lemn ce o tin in casa pentru cei ce ma supara excesiv. Putin respect!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate