Campanie pentru ajutorul de Paști în Neamț și Vaslui: Fiți cu sufletul alături de ei!

0

Sa daruiesti este cea mai frumoasa implinire sufleteasca, este ca si cum ti-ai umple sufletul de Dumnezeu!

Stiu, toti suntem procupati de grijile cotidiene, dar zic sa le lasam in seama divinitatii si sa ne oprim un pic, sa ne tragem sufletul, sa zambim si sa ne uitam in jur, sa ne unim si sa aducem un pic de bucurie celor aflati in dificultate.

Dar din dar nu se face rai dacă te integrezi in fluxul continuu al iubirii, ci cladeste inca de aici temelia raiului.

Vorbim de un proiect ce are ca scop ajutorul oferit pentru sfintele sarbatori de Pasti in doua judete, Neamt si Vaslui.

Cei care doresc sa ne sprijine in aceasta actiune pentru copii din familiile defavorizate, Vaslui-25 copii, Neamt-95, pot face cate un pachet cu cele de trebuinta mesei pascale. Avem nevoie de alimente neperisabile pentru a sustine aceste familii. Pentru copiii care sunt cu varste cuprinse intre 2 luni si 15 ani fiecare poate oferi ce considera.

Un proiect in care ne unim pentru a aduce lumina si bucurie acolo unde nu sunt, sa fim alaturi de acesti oameni cu multa daruire si compasiune.

Pe langa cazurile socio-medicale dorim sa ducem o bucurie si mamelor si micutilor din Centrul Maternal Romanita Roman. Dumnezeu sa ne binecuvanteze in tot ceea ce facem, sa ne binecuvanteze pe toti, sa ne ajute sa fim mai buni, sa fim cu sufletul curat.

Pe langa toate aceste familii si toti acesti copii aflati in dificultate avem si bunicii nostri, 5 la numar, care ar fi tare bucurosi sa aiba bucate pe masa de Pasti.

Nu in ultimul rand, cei care ne pot sprijini cu lapte praf Vitalact – 0-12 luni sau Junior, pampersi marimile 2,3,4,5, ne pot ajuta, de asemenea.

Echipa Asociatiei Nascuta Inger Piatra Neamt dorește să aducă un zîmbet pe chipul persoanelor aflate în dificultate, beneficiarilor serviciilor. Case de copii tip familial, persoanelor cu dizabilităţi severe, copiilor plasaţi sub tutelă, beneficiarilor din cadrul servicilor sociale, centre etc. cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști.

Dacă aveţi convingerea că a dărui este important, dacă acest lucru vă aduce împlinire sufletească, locul dumneavoastră este alături de noi în cadrul acțiunii caritabile “Fiți cu sufletul alături de ei”.

Împreună cu dumneavoastră putem face lucruri mari!

Zîmbetul pe chipul unei persoane nefericite de sărbători este o realizare la care putem contribui.

Puteți dona: îmbrăcăminte, jucării, alimente, lapte, pampersi, incaltaminte.

Locuri de colectare: Asociatia Nascuta Inger, in incinta Centrului Social Împreună Piatra Neamt si pentru Vaslui persoana contact Bonciu Cristina si Matei Daniela.

Toate cadourile vor fi colectate pînă în data de 23 aprilie inclusiv, urmând ca la data de 24 aprilie să mergem să le oferim persoanelor (sunt invitate toate persoanele cointeresate, atât echipa organizatorică, cât și voluntari din randurile celor care donează).

Dacă sunteți persoană fizică sau reprezentantul unei firme și doriți să sprijiniți această acțiune prin donații în bani sau produse, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0770405849 sau email [email protected], facebook: Karmen Suciu.

Vă mulțumim pentru interes, și sperăm să ne fiți alături în număr cît mai mare!

Cu deosebită considerațiune,

echipa de voluntari ai Asociatiei Nascuta Inger Piatra Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate