Campania de strângere de daruri pentru cei mici a Asociației Umanitare Codrin continuă

0

dolinexSărbătorile ne dăruiesc timpul întoarcerii către noi şi către ceilalţi, timpul gândurilor profunde şi al revelaţiilor. Acum este momentul în care gesturile şi gândurile bune pot construi un timp al bucuriei pentru nevinovaţii părăsiţi de semeni şi lipsiţi de căldura unei familii, şi nu există zi mai potrivită decât cea a Crăciunului, ziua darurilor şi a acţiunilor caritabile.

Asociația Umanitară Codrin din Piatra-Neamț vine cu o invitație: „Să aducem zâmbete într-o famile fără zâmbet! Uniți, vom reuși!”. În prag de sărbători, cei care au posibilitatea pot sprijini Asociația Codrin în demersul său de a aduce bucurie copiilor mai puțin favorizați de soartă.

Contact: 0733 110 928 – Monica Sofron

Cei care doresc, pot oferi daruri sau donații într-un spațiu special amenajat în magazinul DOLINEX din zona Pieței Centrale. Veți regăsi acolo un coș mare de inox la intrarea în magazin, la loc vizibil, și cu un poster cu acțiunea.

Toate faptele bune le puteți vedea pe pagina de Facebook: Asociatia Umanitara „Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii”.

Citiți și

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate