Campania de prevenire a infracţiunilor de furt şi tâlhărie „Un plus de siguranţă”

2

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a participat astăzi, 22 noiembrie a.c., la lansarea Campaniei de prevenire a infracţiunilor de furt şi tâlhărie „Un plus de siguranţă”, realizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ în parteneriat cu firma de pază şi protecţie Pretorian.
Campania se va desfăşura în municipiul Piatra-Neamţ în perioada 22 noiembrie – 31 decembrie 2013 având ca scop informarea şi responsabilizarea cetăţenilor, precum şi conştientizarea importanţei comportamentului preventiv.
Această campanie este binevenită, mai ales că se desfăşoară într-un moment în care numărul de infracţiuni, fie că vorbim de cele ce se produc în locuri publice, fie în locuinţe, este în creştere. Este bine când instituţiile publice şi societăţile colaborează, mai ales că avem de-a face cu fenomene care duc la creşterea sentimentului nesiguranţei, fenomene care trebuie gestionate cu atenţie şi faţă de care trebuie să avem toleranţă zero„, a declarat prefectul George Lazăr.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. x spune

    Siguranta ar trebui asigurata incepind cu modificarea legislatiei:cind un grup de infractori tigani minori bintuie prin oras intra in case si fura ce le pica,ataca in special batrini pe strada si-i jefuiesc iar politia spune ca nu are ce le face,dar daca vrei ti-i aduce sa-i bati tu.Pentru cei tentati sa-si faca dreptate ilegal le spun ca tiganii batuti te pot da in judecata si le vei plati despagubiri de n-ai sa fii bucuros,ca „au drepturi” Va amintesc cosmarul politistului fost sef la „mascati” care a impuscat tiganul la Orbic care era cu toporul deasupra capului altui politist si se punea probleme cine moare :tiganul sau politistul,iar politistul care a ales sa-si salveze colegul a fost tirit prin tribunale ani de zile pe unde si-a irosit toata agoniseala si a fost dat afara din politie.Din cauza despagubirilor in justitie am citit ca in unele tari cu democratie avansata mori pe strada fara ca cineva sa puna mina sa ajute cu ceva dupa o serie de procese cind „salvatul ” a obtinut despagubiri imense de la „salvator” pentru ca ajutorul nu a fost calificat.

  2. Cristina Daniela spune

    Balambuc, capu’ la cutie tataie! S-ar putea să descopere ăştia văzutele şi nevăzutele. Hai, hâc, o palincă, şi la mai neobservare, din partea ta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate