Caminul Liceului Auto

0

Caminul Liceului Auto se afla in administrarea Primariei Piatra Neamt. In acest camin locuiesc, cu acordul primariei, dar fara forme legale, mai multi asistati social. Din ce am observat, acesti asistati social primesc curent electric la discretie, unii dintre ei avand in camere consumatori de mii de wati. Din calculele noastre empirice, reiese ca un asemenea asistat consuma intr-o singura luna de iarna curent de peste 10.000.000 lei vechi.
Deoarece tot acel curent este platit integral din banii pietrenilor platitori de taxe si impozite, va rugam sa ne spuneti care este valoarea insumata a facturilor de energie electrica de la aceasta locatie din intervalul de timp 04.01.2010 si pana in 04.01.2011 .
De asemenea, va rugam sa ne spuneti ce demersuri trebuie sa faca un veteran de razboi, care a luptat pe front pentru Romania si a fost decorat, ca sa primeasca si el aceleasi gratuitati cum primeste un asistat din locatia despre care facem vorbire?

Sesizarea apare si pe domnuleprimar.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate