Bursucul buclucaș a ajuns cu bine la el acasă mulțumită Poliției Animalelor Neamț (VIDEO)

0
captură video

Vă vorbeam zilele trecute despre un bursuc buclucaș care a vrut să afle cum e viața la oraș (vezi articolul aici – click). Din fericire, blănosul a fost salvat la timp de Poliția Animalelor Neamț, iar ieri s-a reîntors la casuța lui pe dealul Cozla.

Vă prezentăm comunicatul oficial transmis de IPJ Neamț:

Ieri, 20 aprilie, bursucul a fost eliberat în siguranță în habitatul său natural din muntele Cozla, în prezența specialiștilor și a polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor.

Anterior, animalul sălbatic a primit îngrijiri oferite de cabinetul veterinar Inovet Care din Piatra Neamț, partener de specialitate al polițiștilor în operațiuni de relocare a animalelor sălbatice.

Reamintim faptul că la data de 19 aprilie a.c., în urma unei sesizări, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat activități specifice pentru salvarea unui bursuc aflat la subsolul unui bloc din municipiul Piatra Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate