Bunatate si caldura pentru persoanele cu dizabilitati

0

utildecoMarti, 13 august 2013, Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a vizitat Centrul National de Economie Sociala al ADV Romania, pentru a-i vedea la lucru pe tinerii cu dizabilitati, angajati in cadrul unitatii protejate Util Deco.

Inaltpreasfintitul Teofan s-a intalnit astfel cu tinerii pentru care in luna iunie a.c., Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” a organizat o excursie la Durau, ca o motivare personala pentru munca depusa in cadrul Util Deco.

„Multumim inaltului oaspete pentru bunatatea si caldura cu care si-a indreptat atentia asupra beneficiarilor nostri si pentru valorizarea straduintei noastre ca organizatie, de a crea sanse pentru persoanele cu dizabilitati. Tinerii nostri angajati au trait momente unice in care s-au simtit apreciati si cred ca acesta este un castig foarte important pentru ei” – a declarat Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania (Fundatia Alaturi de Voi Romania).

Evenimentul a facut parte din cadrul Campaniei de Responsabilitate Sociala “Centrul de Pelerinaj – centru de sprijin pentru comunitate” , realizata de Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” pentru sustinerea de activitati sociale si prin intermediul altor ONG-uri decat cele aflate sub patronajul Mitropoliei.

www.alaturidevoi.ro

www.centruldepelerinaj.ro

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate