Bunatate si caldura pentru persoanele cu dizabilitati

0

utildecoMarti, 13 august 2013, Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a vizitat Centrul National de Economie Sociala al ADV Romania, pentru a-i vedea la lucru pe tinerii cu dizabilitati, angajati in cadrul unitatii protejate Util Deco.

Inaltpreasfintitul Teofan s-a intalnit astfel cu tinerii pentru care in luna iunie a.c., Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” a organizat o excursie la Durau, ca o motivare personala pentru munca depusa in cadrul Util Deco.

„Multumim inaltului oaspete pentru bunatatea si caldura cu care si-a indreptat atentia asupra beneficiarilor nostri si pentru valorizarea straduintei noastre ca organizatie, de a crea sanse pentru persoanele cu dizabilitati. Tinerii nostri angajati au trait momente unice in care s-au simtit apreciati si cred ca acesta este un castig foarte important pentru ei” – a declarat Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania (Fundatia Alaturi de Voi Romania).

Evenimentul a facut parte din cadrul Campaniei de Responsabilitate Sociala “Centrul de Pelerinaj – centru de sprijin pentru comunitate” , realizata de Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” pentru sustinerea de activitati sociale si prin intermediul altor ONG-uri decat cele aflate sub patronajul Mitropoliei.

www.alaturidevoi.ro

www.centruldepelerinaj.ro

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate