Brelocuri realizate manual în România pentru a ajuta câinii din adăposturi

0

Dacă eşti în căutarea unor produse realizate manual în România, acum poţi opta pentru brelocuri handmade de pe site-ul rolda.ro. Mai ales că prin achiziţia acestora vei putea ajuta mai departe câinii din adăposturi să beneficieze de hrană, îngrijire medicală şi, cel mai important, de un mediu curat şi confortabil, în care să trăiască mai bine. ROLDA este o organizaţie caritabilă a cărei misiune este aceea de a salva şi adăposti cât mai multe animale abandonate, fără stăpân. Însă, această misiune poate fi susţinută doar cu sprijin, compasiune şi implicare din partea ta şi a altor iubitori de necuvântătoare din întreaga lume. Împreună putem ajuta animăluţele vulnerabile care nu au nicio altă speranţă în afară de noi. Pentru că ne dorim o planetă sănătoasă, în care toţi oamenii şi toate animalele să trăiască împreună în armonie!

Achiziţionează un breloc handmade şi oferă-le prietenilor patrupezi şansa la o viaţă mai bună

Pe site-ul celor de la ROLDA ai la dispoziţie o gamă largă de produse simpatice realizate manual, printre care se numără şi brelocurile. Această fundaţie sprijină meşterii şi artiştii locali, oferindu-le şansa de a-şi pune talentul înnăscut în folosul comunităţii, iar cu banii strânşi din vânzarea de produse ajută câinii din adăposturi să aibă o viaţă mai bună. Practic, orice achiziţie din acest magazin online ajută câinii aflaţi într-o situaţie vulnerabilă să aibă acces la hrană, medicamente, tratamente, sterilizări, şi nu numai. Ba mai mult decât atât, pe lângă conducerea adăposturilor, fundaţia se ocupă şi de organizarea de programe de sterilizare şi educaţie, oferind, încurajând şi susţinând soluţii responsabile, umane şi durabile atunci când vine vorba de problemele care îi afectează şi îi pun în pericol pe companionii blănoşi fără adăpost.

Bunăstarea patrupezilor stă în mâinile tale

Sprijină şi tu iniţiativa fundaţiei ROLDA prin achiziţionarea de produse handmade, lucrate cu grijă şi compasiune pentru patrupezi. Există multe colecţii unice realizate de către artizanii români, ce pot fi achiziţionate pentru a putea hrăni, îngriji, trata sau steriliza animăluţele care au nevoie de ajutor. Deşi ar putea părea puţin pentru tine, în realitate însă, orice achiziţie oferă speranţă unui căţel şi contribuie la bunăstarea acestuia. De exemplu, prin cumpărarea unui breloc handmade, ajuţi echipa ROLDA să asigure hrană timp de o lună unui câine salvat de pe stradă, iar prin cumpărarea unei borsete cu imprimeuri lucrată manual, ajuţi fundaţia să sprijine comunităţile sărace din România prin campanii de microcipare şi sterilizare. Aşadar, ce mai aştepţi? Alege şi tu articole handmade de pe site-ul rolda.ro şi nu doar că vei beneficia de produse unice, ci vei contribui în mod direct la prevenirea şi combaterea problemelor reale legate de abandonarea şi maltratarea prietenilor noştri blănoşi.

Contribuie la îmbunătăţirea vieţii animalelor vulnerabile

Dacă îţi pasă de animăluţele vulnerabile şi vrei să le ajuţi, cumpără produse handmade de la ROLDA. Fiecare achiziţie sprijină eforturile acestei organizaţii caritabile în ceea ce priveşte combaterea abandonului şi a abuzării animalelor şi, cel mai important, înseamnă o mare bucurie pentru prietenii patrupezi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate