Bravo PNL ! Am văzut la voi o persoană pe care aș vota-o pe loc

6

echipa-dragos-chitic

La ultima conferință de presă, sau declarație de presă a PNL, că nici ei nu știau ce e, am văzut în spatele domnului Dragoș Chitic pe fosta directoare de la Liceul de Arte, doamna Moscalu Luminița. Această doamnă este unul dintre cele mai dedicate cadre didactice pe care am avut ocazia să le văd în Neamț. Mai mult de atât, performanțele obținute de Liceul de Artă cu ea la conducere și atragerea de fonduri în aceeași perioadă, o situează detașat pe un loc fruntaș între toți managerii care au fost în învățământul pietrean.
Singurul defect al fostei directoare a fost acela că nu a vrut să se facă PSD-istă și a fost ”epurată politic” (clic aici pentru detalii) fiind înlocuită cu un domn care nu performează nici 10% față de ce făcea doamna Moscalu pentru copii.
Nici nu știe PSD-ul ce greșeală a făcut schimbând fără niciun motiv clar această directoare performantă, dar, după cum constatați și dumneavoastră, noi suntem aici să le amintim aceste lucruri exact când le este lumea mai dragă.
Dacă Dragoș Chitic reușește să își construiască o echipă cu 10 oameni de același nivel, are șanse să câștige din primul tur chiar dacă vor fi două.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Asteptam de la Dl.Chitic sa ne spuna rezultatele auditului comandat la Primaria Neamt pentru a se verifica cum au disparut zeci de milioane de euro bani imprumutati de la banci care nu se regasesc niciunde in oras.

  Sau poate dl.Chitic stie ….fiind omu de incredere a lui Pinalti.

  Ar fi mai bine si s-ar economisi niste bani cu auditu.

  Ce spuneti dl.Chitic?

  Ne spuneti?

 2. IEPURAS spune

  Daca d-l inspector general nu era PSD-IT nu i se permitea ca la primul concurs sa fie scutit ca avea emotii,.la a doua tragere si-au schimbat optiunea cei care puteau sa-l inlocuiasca cu brio si ramanand singur a castigat cu nota maxima.Mi-ar fi fost rusine d-l Stan,dar cred ca asta nu mai exista.Ce zici de un elev care nu reuseste sa ia bacalaureatul?EU CRED CA ESTE MAI DEMN CA TINE CA S-A PREZENTAT LA EXAMEN.SE VEDE CA L-AI AVUT PROFESOR PE MISTER ARSENE.

 3. Zamfir spune

  Si in mediul rural au fost oameni de valoare la conducerea scolilor si tot la fel au procedat PSD-istii.Au calcat in piciaore, fara scrupule, munca unor oameni dedicati scolii, doar pentru a-si satisface dumnealor marile „interese”.

 4. legio spune

  De ce nu o recomandati pe madam Hirte , ca ea are experienta de badiguard a lui Stefan.

 5. AndraS spune

  Domnul pe care-l pomeniti, ala din comisie, are studii in domeniu? Are permis? Merge cu masina prin oras? Intre ce ore? Ii place ca merge cu masina prin oras? Cat de mult ii place la ore de varf? Si mai ales, pe ce trasee?

 6. cristi spune

  valica din comisia rutiera , e acel valica care a propus montarea calmatoarelor de viteza din zona vanatori ?!?!?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate