Brantner roagă cetățenii să depoziteze gunoiul doar în pubele

4

Brantner Servicii Ecologice S.A. Piatra-Neamț roagă populația să utilizeze corect pubelele din municipiul Piatra-Neamț și să nu mai depoziteze gunoi lângă acestea.

Măsura are ca rol principal păstrarea curățeniei în zonele din municipiu și previne dispersarea gunoiului care nu e depozitat în pubele pe domeniul public.

Un oraș civilizat, un mediu mai curat.

AȘA DA
AȘA NU
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Vasile spune

  Vin boschetarii si desfac pungile de gunoi imprastiind gunoiul peste tot. Trebuie inlocuite containerele cu unele tip clopot pentru a impiedica scotocirea. Politia locala sa mai lase activitatile pe linie de circulatie rutiera si sa supravegheze curatenia orasului.

 2. Carmen spune

  Oferiti si o solutie pentru situatiile in care pubelele sunt pline ochi?

 3. Anonim spune

  Singura solutie e amenda.Romanul nu e civilizat,e strain pentru el acest cuvant.Camere de luat vederi, identificati,amendati. Doar atingandu-l la punga obtii rezultate.

  1. Ionut spune

   Este adevărat că sunt persoane care pun gunoiul unde apuca , dar Bratner ar trebui să mărească sau sa înmulțească pubelele de gunoi că daca-s pline , unde sa puna bietul om punga ? Oricum , la ce preturi sunt la gunoi , investiția e zero .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate