Brandul Pegas readus la viata!

0

pegasDupa 550 de biciclete vandute anul trecut si afaceri de 160.000 de euro, Andrei Botescu, tanarul care a readus la viata brandul Pegas in urma unei investitii de 70.000 de euro intr-un atelier de asamblat biciclete, spera la un volum aproape dublu in acest an, iar ambitia sa este sa ajunga la 100.000 de Pegas-uri in douazeci de ani.
Credem ca Pegas poate sa devina un centru important de producție pentru industria bicicletelor la nivel european, declara pentru capital.ro Andrei Botescu.
Potrivit acestuia, prima faza de dezvoltare a fost și inca este cea mai grea pentru ca investițiile vin doar din fonduri proprii și din folosirea unor facilitați financiare care implica un rulaj foarte rapid al disponibilitaților noastre.
„Vrem sa construim o fabrica in Romania. Discutam cu niste investitori romani ca sa facem cadre si piese in tara, iar investitia ar fi de zece milioane de euro.“
O bicicleta Pegas costa intre 230 si 280 de euro, iar Andrei Botescu spera sa obtina in 2014 incasari de 1,5 mil. euro si 500.000 euro din accesorii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate