Brad din doze de vaccin în Palatul Copiilor

0
FOTO: RO VACCINARE

Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor din capitală a expus un brad realizat din peste 19.000 de doze de vaccin „reciclate”. Este primul „brad anti-COVID”, după cum îl prezintă autoritățile pe pagina oficială de Facebook a campaniei de vaccinare.

Imaginea apărea inițial în postarea de pe RO VACCINARE, dar a fost ulterior ștearsă. Sursa foto: Observator

„Primul “brad” împotriva COVID-19! Spiritul Sărbătorilor este prezent și la Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor!

După sute de ore de muncă, “Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare. Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19.

“Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson.

Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție. Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!”, se arată pe pagina RO Vaccinare.

Unii numesc acest lucru ecologie prin reciclare, alții spun că dozele folosite sunt deșeuri medicale care ar trebui distruse, nu expuse publicului. E adevărat că în comunicatul oferit nu se precizează dacă sunt doze utilizate sau întregi.

DOCUMENT CNCAV privind procedura de lucru cu deșeurile rezultate din activitatea de vaccinare – click aici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate