Biserica Sf. Parascheva din Piatra-Neamț, păzită de polițiști locali și jandarmi

0

Începând din seara de 13.10.2020, ora 18:00 și până pe data de 14.10.2020, ora 18:00, echipaje ale Poliției Locale Piatra-Neamț, împreună cu patrule ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț, vor asigura menținerea ordinii și liniștii publice în zona Bisericii Sf. Parascheva din Piatra-Neamț, precum și în interiorul lăcașului de cult, cu ocazia manifestărilor religioase dedicate hramului bisericii.

Pe această cale, reamintim enoriașilor și participanților la slujba de vecernie, din seara de 13 octombrie și la liturghia din data de 14 octombrie, că trebuie respectate prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru răspândirea SARS – COV2 (păstrarea distanței de 2 metri între persoane și obligativitatea purtării măștii de protecție în interior și exterior, în zonele și spațiile deschise aglomerate). De asemenea, este importantă evitarea aglomerării interiorului bisericii și a căilor de acces în aceasta.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate