Biroul pentru Protecția Animalelor este operațional în Neamț. Cum se pot face sesizările

9

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este operațional Biroul pentru Protecția Animalelor.

Sesizările de competența Biroului pentru Protecția Animalelor se pot face prin serviciul unic de urgență 112 sau pot fi transmise on-line, pe adresa de e-mail: [email protected].

Programul de lucru: Luni – Vineri – 08.00 – 16.00, cu intervenția suplimentară și în afara programului când situația o impune.

În cadrul acestei structuri își desfășoară activitatea 8 lucrători, dintre care 2 sunt ofițeri de poliție cu specializarea medic veterinar.

Informațiile au fost obținute prin bunăvoința Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

FOTO: Poliția Română

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. Andreea spune

  Bunà ziua.Se poate sesiza pentru infometarea animalelor de càtre stàpan?

 2. Lidia Muraru spune

  Buna ziua,

  Cainele fratelui meu a fost lasat la parintii in varsta dar acesta a muscat anterior o sora. E mare cainele, e periculos si urla in casa, necesita atentie si ingrijire iar mama e bolnava si in varsta. Ce sfaturi imi dati sa protejam parintii, va rog? Pe fratele meu l-am abordat dar nu colaboreaza sa isi ia cainele acasa sau sa il dea altcuiva in ingrijire. Multumesc.

 3. Adina Onofrei spune

  Bună ziua. Suntem un grup de persoane, care ne ocupăm de pisicile abandonate, in Piatra Neamt , zona centru – piața centrală. De multe ori, avem probleme cu persoane care nu suportă pisicile, ar fi nevoie de niște legitimații, pt noi, voluntarii, cred că am fi cât de cât îndreptățiți să intervenim, sau să luăm atitudine in aceste cazuri. Cum am putea să procedăm, ca să ne facem treaba în siguranță?

  1. Asociatia Youth For Neamt spune

   Nu exista legea care interzice hranirea animalele.. dar trebuie loc amenejat.. luati legatura cu noi pe email [email protected]

 4. Nina spune

  Buna seara in sfîrșit ne bucurăm că sa infiintat politia animalelor pt ca sint foarte mulți oameni rai care doresc rau animalelor

 5. Baciu Adina Delia spune

  Puii de vrabiuta sunt speciali. In Biblie sunt pasari Sfinte. Locuiesc in Cluj-Napoca, nu vi cer, dar va rog sa aveti grija de ei, si eventual ati putea sa ii dati la o manastire( daca sunt vrabii)
  E important pentru ca este pedeapsa cu moartea pentru vrabii, porumbei, randunele.
  In China dupa moartea a mii de vrabii, au murit mii de oameni. E ceva Sfant.

 6. Min spune

  Un pas in plus spre normalitate. Ma bucur!

  1. Irina spune

   Oare se implica si in comuna Girov unde cateii sunt lasati de capul lor pe drum. Doar saptamana trecuta o batranica de 82 de ani a fost muscata de un grup de 5 caini, culmea cu stapan dar lasati free. Iubim toate animalutele si totusi aceste cazuri unde se raporteaza pt ca la nivel local nu se face nimic: Popesti, Girov.

 7. Bodor Marilena spune

  Buna ziua, in sfârșit a dat Dumnezeu sa o văd si pe asta, ma bucur enorm ca avem așa ceva in orașul nostru , este multă nevoie de voi, va doresc mult succes si sa aveți multă grija de orice suflet , doamne ajuta si mult succes

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate