Bilanțul activității Poliției Locale Piatra-Neamț pe anul 2016

2

Marți, 10.01.2017 în incinta Sălii Polivalente a avut loc ședința de bilanț a activității Poliției Locale pe anul 2016, în prezența Primarului municipiului Piatra-Neamț, domnul Dragoș Chitic, a domnului viceprimar Bogdan Gavrilescu, a domnilor consilieri locali care fac parte din Comisia locală de ordine publică – Romel Bârjoveanu si Paul Pintilie precum și a conducerii Politiei Locale – domnul director executiv Eugen Pancu, director adjunct Silviu Bejenaru, Șef Birou Ordine Publică Gheorghe Apatatei.
De asemenea, la sedinta au mai participat reprezentanți ai instituțiilor cu care Politia Locală colaborează constant în desfășurarea activității: din partea Poliției municipiului Piatra-Neamț– domnul comisar șef Rosu Cristian, locțiitor al comandantului Poliției municipiului Piatra-Neamț și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț – inspector sef maior Olariu Radu.
Pe parcursul intalnirii au fost prezentate rezultatele activității Politiei Locale pe anul 2016, pe fiecare birou, cu evidentierea grafica a tendintelor de creștere a volumului de activitate, precum și perspectivele avute in vedere pentru anul 2017.

În acest sens domnul primar Dragos Chitic a apreciat activitatea Politiei locale, subliniind accentul care trebuie pus pe cresterea gradului de profesionalism, îmbunătățirea relaționarii cu cetățenii, precum și prezenta mai numeroasă și mai activă a agenților de poliție locală în stradă, pentru diminuarea fenomenelor cerșetoriei, a vandalismului sau a altor acte de tulburare a mediului social urban.

Detaliile bilanțului de activitate Bilanț Final 2016

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Vali spune

    Eu nu sunt multumit de activitatea Politei Locale.Copie la indigo metodele de a sta la panda, sa dea o amenda, sa se dea cu masinuta ca si Politia de stat.As vrea sa-I vad pe jos, cu bicicleta, sa fie printre cetateni si in sprijinul lor.Accent mult pe preventie si educatie.Cred ca doar sefii pot implementa asta.Oricum suntem departe…

  2. legio spune

    Aceasta institutie trebuie desfiintata ,este inutila , paraziteaza bugetul primariei fara nici un rezultat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate