Bienala Națională de Artă Plastică „Lascăr Vorel”/ Sylvia Trăistariu, artist vizual, a câștigat premiul publicului

0

 Ediția a XVI- a a Bienalei Naționale de Artă Plastică “Lascăr Vorel” a luat sfarșit, nu înainte de a-și fi desemnat câștigătorul Premiului Publicului.

               Spre deosebire de edițiile anterioare, anul acesta, organizatorul evenimentului, Fundația“Lascăr Vorel”, a  decis ca, pe lângă premiile stabilite prin juriul desemnat, să se acorde și Premiul Publicului, oferit unuia dintre artiștii participanți la Bienala Națională, prin votul exprimat de publicul iubitor de artă.

               Inițiativa a fost bine-venită și motivantă pentru publicul care a trecut pragul Muzeului de Artă și a vizitat, în perioada 25 oct. 2019 – 5 ian. 2020, expoziția Bienalei Naționale de Artă.

               Votul publicului s-a încheiat, câștigătorul desemnat fiind Sylvia Trăistariu, cu lucrarea Corinteni.

Au mai fost apreciate de către vizitatorii muzeului și lucrările: Dialog mut – Socrate și Iisus, a artistului Ciprian Istrate,  precum și Compoziție – semnată de Lucian Tudorache și Somnul – a artistului Petru Diaconu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate