Berea George Alexandru, elev de zece la Evaluarea Națională-rezultatul unei pasiuni împletite cu mult studiu

1

Aminteam zilele trecute de performanță inedită înregistrată la Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra-Neamț. Șapte elevi, colegi de clasă, au reuşit să promoveze primul lor examen important din viaţă cu media zece.

Fiind vorba despre o performanță unică la nivel național, am considerat că este important să-i cunoaștem pe toți cei șapte copii în parte.

  • prezentarea copiilor este aleatorie, nefiind influențată de niciun criteriu

Cel de-al cincilea copil pe care îl aducem în atenția publicului este:

Berea George Alexandru

George Alexandru Berea este o fire curioasă, căruia de mic i-a plăcut să își folosească mintea și să afle cât mai multe despre lumea din jurul său.

Îmi plac foarte mult matematica, fizica, astronomia și celelalte materii logice. Am participat  la olimpiada națională de fizică în clasele a VI-a și a VII-a și la olimpiada națională de lingvistică în clasa a VII-a. În acest an m-am calificat la olimpiadele naționale de fizică și de astronomie, dar din păcate nu au mai avut loc.

 Pandemia de coronavirus a mutat școala în online. Deși situația nu a fost tocmai una ușoară, pentru George Alexandru a reprezentat o oportunitate de se pregăti cât mai temeinic pentru examen.

A fost o perioadă dificilă, deoarece nu am putut ieși din casă sau să mă întâlnesc cu persoane din afara familiei, dar, pe de altă parte, a  fost o oportunitate excelentă pentru a mă putea pregăti foarte bine pentru acest examen.

Media zece la Evaluarea Națională, o surpriză plăcută, obținută cu mult efort.

 „Pot spune că media zece a fost o surpriză foarte plăcută pe care am reușit să o obțin cu mult efort. Am fost uimit, dar și fericit când am aflat că suntem șapte colegi cu media zece.

 Rezultatele de la Evaluarea Națională au fost afișate anul acesta, pentru prima dată, într-un format anonimizat.

 Nu m-a afectat prea mult, deoarece mi-am putut vedea media și poziția pe clasamentul județean, dar mi-aș fi dorit să pot vedea notele obținute de colegii mei la acest examen.

 La fel ca și colegii săi, George Alexandru își va continua studiile tot la Colegiul Național „Petru Rareș”, la profilul matematică-informatică.

 George Alexandru Berea este mândria și bucuria părinților.

Suntem foarte mulțumiți de rezultatul lui. Efortul a fost în primul rând al copilului, ajutat și îndrumat de către profesori si de către noi, părinții.

1 Comentariu
  1. Mirela spune

    Felicitari sincere, copil frumos si destept! Mereu ai fost in fruntea listei la f multe competitii locale, judetene si de ce nu, nationale!Sa fii sanatos si sa ai un drum precum ti- l meriti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate