I-a bătut cu ciocanul un cuțit în cap

8

Nu știm ce este în capul celui care se grăbește să dea click pentru a citi un astfel de articol, cu un astfel de titlu, dar cu siguranță ceva nu respectă principiile cutit-in-capsănătoase care ar trebui să ghideze curiozitatea umană.

Mai mult ca sigur peste 90% dintre cei care s-au grăbit să afle cum a bagat cineva cuțitul în cap altcuiva nu au mai fost de mult timp curioși cum de un elev român a ajuns premiant la o olimpiadă de fizică internațională sau cum de societatea decade și se prăbușește în continuu în jurul nostru.

Poate pentru jumătate de minut ar trebui să ne gândim cu toții care am vrea să fie cu adevărat lucrurile pe care am dori să le aflăm, să le știm și să le discutăm.

Începem să uităm să ne spunem o vorbă frumoasă și vrem doar să dominăm discuțiile, începem să uităm să iertam și căutăm doar răzbunare, începem să uităm să avem prieteni și ne izolăm în spatele ușilor metalice, începem să trăim ca să mâncăm și nu mai mâncăm ca să trăim și cel mai grav începem să nu mai dorim să moara capra vecinului, ci să moară vecinul, eventual cu un cuțit înfipt în cap, ca să-i luăm capra.

Oare e bună direcția în care începem să mergem și principalele informații pe care ne dorim să le aflăm? Oare nu ar trebui să ne ridicăm cu toții puțin nivelul și să încercăm să fim pozitivi și mai puțini avizi de negativ?

Dacă vrei să participi la schimbare, distribuie și tu acest articol. 

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. faina miscare spune

  multumesc

 2. vasile spune

  Perfect adevarat, nimic de zis…dar oare nu cumva tot presa (scrisa/TV) a contribuit la acest fenomen? Din 10 „stiri de senzatie” 4 sunt cu topoare in cap, 3 cu violuri de babe, doua cu accidente terifiante si poate una pozitiva.
  Eu cred ca nu e buna/normala mediatizarea tuturor balariilor. Sunt lucruri frumoase, linistitoare, pozitive despre care se poate vorbi! Si nu putin!

 3. Catalin Silvana Andrada spune

  Adevarat

 4. Nicoleta Iosub Rupas spune

  E adevarat

 5. Dianadiana Diana spune

  Citiți mereu până la capăt!

 6. Andreea Florentina Stoica spune

  Adevarat!

 7. Risultati violenta mihaela spune

  Se intimpla la ordine zilei acestea!!!Care società tra le a invatat de acestea e curiositàtea ca sa vedem Pina unde a ajuns violenta umana ca Pina la cutit in cap sa auzit cum de 17ani ii fine cabluri Electric a uneia dintre cele mai frumos lase si inteligenta fete de 27ani din piatra..pt a se razbuna legionario

  Ciao

 8. Ale spune

  În capul omului care dă click pe acest articol se află curiozitate de a afla ce minte bolnavă care ar face așa ceva se află în orașul în care trăiește. Recent, Piatra Neamț a fost clasificat ca fiind unul din cele mai periculoase orașe, iar voi cu un asemenea articol nu faceți decât să înrăutățiți situația. Grow up!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate