Batmanul de facebook

1

”Batmanul de facebook” este o specie nou apărută în fauna românească. Antropic dezvoltată, specia ”batmanul de facebook” este rezultatul unei metamorfoze a bărbaților ce depășesc inutil vârsta de 30 de ani și ajung să trăiască pe lângă casa omului și să se hrănească cu zilele lui.batmanul-de-facebook
Mamifer biped sau în funcție de cantitatea de alcool consumată, patruped, ”batmanul de facebook” comunică  prin sunete greu articulate, semne, sau prin intermediul unei tastaturi pe care o folosește și pe post de ascunzătoare atunci când este atacat de alte mamifere superioare.
Animal nocturn, batmanul trăiește în peșteri, poduri, baruri, garsoniere sau alte scorburi străine pe care le ocupă vremelnic în calitate de chiriaș. Noaptea este foarte activ iar ziua trândăvește atârnat cu capul în sus.
Principala diferență față de restul mamiferelor bipede este aceea că ”batmanul de facebook” nu se îngrijește de pui sau de femelă, fiind un animal puțin sociabil, mai mult parazitar. Mare parte din timp și-l ocupă făcând ”treburi importante” pe internet, în special pe ”facebook” unde reușește cu succes să agaseze pe ceilalți utilizatori.
Când vine vorba de îndatoriri familiare sau sociale ”batmanul de facebook” devine irascibil putând fi chiar violent cu cei care încearcă să îl scoată din mediul online și să îl pună la treburi gospodărești.
Deși este o specie rară, nu este ocrotită de lege, ba chiar se depun eforturi deosebite pentru a limita înmulțirea indivizilor  pe motiv că ar dăuna sănătății celorlalte mamifere.
Cum puteți recunoaște un ”batman de facebook”? Foarte simplu. Are cel puțin 30 de ani, maxim 12 clase, fără un servici stabil, fără locuință proprietate personală și petrece cel puțin 8 ore pe zi conectat la rețelele de socializare. O altă particularitate a ”batmanului” este aceea că este specialist în toate domeniile posibile, începând de la nemurirea sufletului și până la călătoriile în timp și nu acceptă niciodată să fie contrazis. Doar ce spune sau postează el este bun, restul indivizilor fiind ori proști, ori parte dintr-o conspirație planetară.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    ţ, ţ, ţ…. Iar din nou ai ceva cu vreun ziarist, de pe la concurenta ….. Si apropos, doarme cu capul in jos….., ca altfel nu s-ar numi batman ci beat man.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate