Bataie de week-end in Piatra Neamt

0

In ziua de 23 iunie 2012, orele 20.00, Politia municipiului Piatra Neamt, a fost sesizată prin SNUAU 112, de O. Loredana, despre faptul că pe Aleea Brazilor din municipiu, a izbucnit un conflict, fiind implicate mai multe persoane. La fata locului s-au deplasat politistii pentru aplanarea stării conflictuale, iar in urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că intre două grupuri formate din B. Gheorghe de 42 ani, B. Nicolae de 39 ani, D. Constantin de 36 ani si Ș. Isolda de 36 ani ( primul grup) și Z. Lacramioara de 31 ani, S. Ioan de 28 ani, S. Petru de 30 ani si B. Ioan de 38 ani ( al doilea grup), toti din Piatra Neamt, a izbucnit un conflict, persoanele implicate lovindu-se reciproc cu pumnii și folosind obiecte contondente. In timpul altercatiei au fost distruse geamurile laterale, luneta si parbrizul de la un număr de 3 autoturisme, apartinand persoanelor implicate, care se aflau parcate in zona in care a avut loc conflictul.
In cauză a fost intocmit dosar penal, autorii fiind cercetati pentru săvarsirea infractiunilor de incăierare si distrugere.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate