Basescu versus Ponta – tema Insula Mare a Brailei

10

Braila24.ro zice ca Base’ a dat cu Ponta de pamant pe tema unor terenuri din Insula Mare a Brailei zicand ca „Dacă asta nu e corupţie, înseamnă că mă duc la mănăstire”.
Noi credem ca se strange cercul.

braila

telegram ziar piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Multumim domnului Popa ca se roaga pentru sanatatea neamului.
  DOAMNE,(D) OCTORESTE-I PE ROMANI!, mi se pare cea mai de actualitate rugaminte. Bineinteles, pana-n momentul cand IONEL A…E, va raporta : sanatate….misiune terminata, Ca un Bond, Ionel Bond.0,07

 2. Mircea spune

  Probabil Zeus se oftica ca a fost nevoit sa cumpere 300 de ha in loc sa fi luat de pleasca ceva. In rest : in afara de laturile aruncate exista si ceva dovezi sau inca mizeaza pe ” romanul pune botu ” ?

  1. feraru marcel spune

   Pai nu pusesera botu’ o multime de fraieri la ce-a spus SRS ? Fraieri „cu flacari” as zice. Si acum se oftica mai ceva ca Zeus. Pardon ca SRS, care-o fo’ mazilit din PNL

 3. feraru marcel spune

  Basescu minte ! Ponta pre se din te !!! bis. Ponta nu ne min te ! bis. Crestinii pot prelungi „la liber” Ex : ..cuiti,..turiu, ..trou,..eptol, ..mark, ..erika. bis= de 2 x(ori)

  1. feraru marcel spune

   Si…..domn Admin, ia nu mai preluati vesti din ziarele astea basiste, ca induce populatiei neancredere in guvern si baga zazanie in randul electoratului. Traiasca USL ! El speranta noastra E !

   1. Mircea spune

    esti beat ?

    1. feraru marcel spune

     Posibil. Da’-n cateva ore imi revin. Pe cand tu, din prostie, n-ai cum. Avantaj….eu.

     1. vili spune

      Un raspuns in buna credinta romaneasca: -BOILOR!BAI BOILOR! BOILORRR!!!

     2. popa gheorghe adrian spune

      Da ce ne facem, ca PROSTIE e multa bre… ca daca ar durea prostia, ar fi coada la ORL pe sectie, ne-am pune timpane sintetice…DOAMNE, OCTORESTE-I PE ROMANI!

     3. feraru marcel spune

      bunul Obicei vili. Obicei. Asa se spune, da tu dsca vii de la coada boului, ce sa stii. Credinta-i cu totul si cu totul altceva. Pune mana pe carte si dupa ce mai inveti si tu ceva foloseste tastatura.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate