Bărbat reținut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane

1

În urma a trei perchiziții domiciliare efectuate de către poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T., un bărbat a fost reținut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

La data de 11 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Neamţ, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamț, au desfășurat o acţiune pentru combaterea traficului de persoane.

În urma a trei perchiziții domiciliare efectuate, s-a reușit prinderea unui bărbat de 32 de ani, din Roman, care în perioada 2012 – 2013 ar fi racolat mai multe tinere de pe raza județului Neamț, pe care le-ar fi transportat în Grecia, cu promisiunea că le oferă un loc de muncă în această țară.

Imediat ce tinerele ar fi ajuns în Grecia, bărbatul le-ar fi reținut actele de identitate, iar prin ameninţări şi acte de violenţă, le-ar fi obligat să practice prostituția în folosul lui.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, iar în data de 12.03.2015 instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Asta musai sa fie unul dintre „miile de tineri si nu numai” care-si fac saptamanal cumparaturile in frumoasele mall-uri…. Deh, cand ai o meserie banoasa…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate