Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
  • :
  • :

Bani de la stat pentru înființarea de grădinițe cu program sportiv

Organizațiile neguvernamenatale, cluburile sportive sau fundațiile din județul Neamț pot accesa fonduri de până la 500.000 de euro pentru înființarea de grădinițe cu program sportiv.

Programul „gROwth – investim în copii, investim în viitor” susține construirea, amenajarea și dotarea a 1.000 de astfel de grădinițe la nivelul întregii țări.

Se pot emite acorduri pentru finanţare până la sfârșitul anului viitor, iar plata ajutorului de stat se efectuează în perioada 2019-2022.

Pot aplica persoanele juridice de drept privat, inclusiv organizaţii neguvernamentale, asociaţii, fundaţii, federaţii, cluburi sportive.

„Sunt un mare susținător al sportului și apreciez inițiativa Guvernului, căci prin acest proiect mii de copii vor avea șansa de a se dezvolta armonios, de a învăța ce este fair play-ul și, de ce nu? de a deveni sportivi de performanță.Îi încurajez pe toți cei care pot fi beneficiari ai programului să nu ezite și să aplice!”, a precizat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *