Băieții de la Partidul Mișcarea Populară vor dovedi în curând cine sunt cu adevărat

4

Partidul Mișcarea Populară de la Piatra-Neamț a reușit performața ca între alegerile locale și cele parlamentare să piardă jumătate din pmp-neamtsimpatia electorală pentru că au găsit o variantă de maximizare a votului ce nu a fost tocmai pe placul băsiștilor.

Ei bine, acum băieții de la PMP se pregătesc de testul de foc pentru imaginea lor. Pot rămâne în continuare în formula politică actuală formând o majoritate cu PSD și ALDE sau pot trăda și trece cu PNL. Desigur această trădare ar însemna sfârșitul lor politic deoarece nimeni nu ar mai avea încredere niciodată în cuvântul sau seriozitatea lor.

Nu știu ce rețetă a dezastrului politic ar fi mai bună decât aceea ca după ce îți maximizezi votul, supărând propriul electorat, să îți păcălești și partenerii de alianță. Dar dacă așa înțeleg cei de la Mișcarea Populară să facă politică… așa să facă și 2% va fi un scor electoral fantastic de bun pentru ei la următoarele alegeri.

Luni vom vedea cu toții ce se va întâmpla. Chiar suntem curioși dacă PMP-ul își va ține cuvântul dat la momentul în care, după cum zic ei, au maximizat rezultatul electoral sau vor deveni papagalii scenei politice nemțene  trădând și trecând de partea liberalilor.

Luni, în direct la ziarpiatraneamt.ro, de la ora 10.00, ședința de Consiliu Local unde ne vom lămuri cine sunt băieții de la Mișcarea Populară cu adevărat.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Gabi spune

  Nu am fost de acord cu majoritatea facuta cu PSD impotriva firii la CJ si CL.A semnat-o doar Amedeo pe PF.

 2. Vasile spune

  Traiasca tovarasul vice primar

 3. radu spune

  Problema e nu daca tradeaza, ci pentru ce?!Oricum, daca Basescu se retrage din politica dispar si ei..Asa ca, mai bine mai „rontaie” si ei cate ceva!La judet e greu, fiindca dupa PSD nu mai ramane nicio firmitura, dar cu Chitic poate le mai merge.Ii ajuta si Base si, de cenu, Pinalti!

 4. xx spune

  Au trecut ei( cind era partidul mare PD cu Basescu in frunte) de la stinga socialista (cind se opuneau cu indirjire la intrarea PSD-ului in internationala socialista ca nu sint destul de socialisti si numai ei sint adevaratii comunisti din Rominia) la partidul popular european si nu sa intimplat din acest motiv nimic,dar acum cind aripa dura vrea ceva ce e un mizilic pe linga ce a fost

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate