Bacalaureat de toamnă:125 de candidați nu s-au prezentat la proba obligatorie a profilului

0

Miercuri, 22 august, candidații au susținut proba scrisă obligatorie a profilului. Cei care care au absolvit profilul real, au susținut examenul la matematică, iar cei care au terminat profilul uman la istorie.
Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.
La această probă au fost înscriși 645 de candidați, însă au fost prezenți 520. Nici la această probă nu au fost semnalate probleme.

Situația statistică a prezenței în centrele de examen este următoarea:

Număr candidați înscriși E(c) Număr candidați prezenți Număr candidați absenți Număr candidați eliminați
645 520 125 0

Proba la alegere a profilului şi specializării, este programată pentru joi, 23 august.
Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 1 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 6 septembrie.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate