Azi ”sărbătorim” 3 ani de când s-a desființat sistemul centralizat de încălzire din Piatra-Neamț

4

Acum 3 ani anunțam că prin H.C.L. nr. 261 din 29.08.2014 s-a aprobat ca în termen de 30 de zile să se sisteze furnizarea în sistem centralizat a agentului termic şi a apei calde în municipiul Piatra-Neamţ.

Înainte ca municipalitatea să facă acest anunț, în municipiul Piatra-Neamț s-au investit miliarde în centrale termice de bloc, o investiție cu dedicație din care unii s-au îmbogățit. Ulterior, mare parte dintre aceste investiții pentru care din câte știm noi primăria plătește și azi rate au fost date sub formă de donație sau cine mai știe cum.

Nici la ora actuală nimeni nu a fost găsit vinovat nici măcar moral pentru acele investiții facute cu bani împrumutați din bănci cu votul unanim al Consiliului Local de la acea vreme. Toată lumea și-a umplut buzunarele, iar în spate au rămas pietrenii să plătească.

Liberalilor nu prea avem ce să le spunem, deoarece ei au protejat oarecum tot ce s-a făcut înainte la primăria pietreană, deoarece tot ai lor au fost la butoane, dar ne amintim cu multă dezamăgire de cum ne spuneau ceilalți competitori electorali în campania de la locale că vor arăta ce s-a furat, ce bani s-au cheltuit aiurea, unii ziceau că vor face o listă cu toate terenurile vândute să vadă poporul cum s-a vândut tot, și câte și mai câte spuneau. Acum niciunul nu mai are de dezvăluit nimic, nu mai piscuie nimeni de vreo listă de terenuri și nici măcar despre investițiile cum e și cea de mai sus din care nu am mai rămas decât cu datoriile.

Acest comportament duplicitar al aleșilor locali de stânga care nu mai au nimic de spus după alegeri, culmea, le va dăuna chiar lor, deoarece oamenii aveau așteptări să vadă astfel de discuții din partea lor, nu din partea noastră. Uite așa, pe zi ce trece, foarte prost organizată, stânga pietreană pierde masiv teren electoral, deoarece dreapta e protejată de cel mai inept concept intrat în mentalul colectiv pietrean, care spune că ”au furat, au furat, dar au și făcut ceva”.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. UN elector . spune

  DUPĂ DĂRÂMAREA CENTRALELOR TERMICE SI VINDEREA ACESTORA SI A UTILAJELOR LA FIER FECHI Ă VERIFICAT CINEVA PE FOȘTII DIRECTORI CARORA LE-AU CRESCUT IN CURTE VILE SI MASINI LUXOASE SI SI-AU FACUT SOCIETĂȚI CU ACELAȘI PROFIL .
  UNII DINTRE EI AU FOST SI ÎNCĂ SUNT CONSILIERI JUDEȚENI SAU LOCALI PENTRU A MAI ÎNCASA ” CÂȚIVA ” BĂNUȚI DIN BANII PROSTIMII .
  POATE SA DEA CINEVA CÂTEVA NUME ????? CRED CA NU AVETI CURAJ .

 2. marius spune

  In caz ca se pot recupera instalatii, centrale, cazane , pot fi montate la gradinite, scoli( care nu au deja) si redus din paguba. Au fost vremurile de asa natura unii isi puneau centrala (la preturi destul de mari) iar ceilalti trebuiau protejati cumva sa nu ramana in frig ,neavand bani pt investitie. Nu stiu daca planul a fost asa diabolic. Cert e ca unii au facut afaceri cu lucrari la preturi destul de mari pe care le a platit primaria. Daca nu mai pot fi folosite atunci trebuie vorbit cu firma de „aragaze, frigidere, calorifere cumparam”.

 3. Cristi Doroftei spune

  Și ce rău îmi pare….era o mare hoție metoda de contorizare… ca în românica…..

 4. George Balan spune

  Cine să piscuie domnule Iosub? Nu ati observat, poate, ca cei de dreapta care ” au comis-o”, sunt acum social-democrati de frunte? Cum sa „piscuie”?Nu „piscuie” nimeni…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate