ANUNŢ: se va sista furnizarea în sistem centralizat a agentului termic şi a apei calde în municipiul Piatra Neamţ

0

Primăria municipiului Piatra Neamţ
aduce la cunoştinţă că prin H.C.L. nr.261 din 29.08.2014 s-au aprobat următorele măsuri:

În termen de 30 de zile de la data aprobării prezentei hotărâri se va sista furnizarea în sistem centralizat a agentului termic şi a apei calde în municipiul Piatra Neamţ.
În vederea soluţionării situaţiei mai sus prezentate este necesar ca până la data de 05.09.2014 beneficiarii sistemului actual să opteze pentru una din următoarele variante:
A. Pentru chiriaşii din locuinţele proprietatea municipiului Piatra Neamţ sau ai Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe de pe raza municipiului Piatra Neamţ

1. Chiriasii pot achizitiona si monta centrala termica pe cheltuiala proprie,suma urmand a fi compensata prin scutirea platii chiriei. În momentul încheierii compensarii centrala termica va deveni proprietatea Municipiului,iar chiriasul va beneficia de dreptul de folosinta pe perioada inchirierii.
2. Achizitionarea de către municipiul Piatra Neamţ a centralei termice,urmand ca persoanele ce stau in chirie sa asigure montarea, costul montării urmând sa fie compensat cu chiria, centrala termica devenind proprietatea Municipiului,iar chiriasul va beneficia de dreptul de folosinta pe perioada inchirierii.
3. Achizitionarea si montarea centralei termice pe cheltuiala proprie a chiriaşului urmand ca centrala termica sa rămână proprietatea acestuia.

4. Pentru locuinţe cu suprafeţe utile mai mici şi unde instalaţia electrică permite municipalitatea va pune la dispoziţie convectoare electrice care vor putea fi folosite de chiriaş pe toată durata contractului de închiriere.

Solicitările privind una din situatiile mai sus mentionate se vor inregistra la SC LOCATIV SERV SRL

B. Pentru locuinţele proprietate privată:

1. Până la data de 05.09.2014 asociaţiile de proprietari vor depune solicitări pentru preluarea centralelor termice şi încheierea contractelor direct cu E-on Energie Romania.
2. Proprietarii de apartamente, beneficiari ai sistemului centralizat de furnizare a agentului termic şi a apei calde pot solicita subvenţie conform prevederilor H.C.L. nr. 277/29.98.2013 care sunt aplicabile şi pentru sezonul rece 2014-2015.

Solicitarile privind una din situatiile mai sus mentionate se vor inregistra la sediul Primariei Piatra-Neamt, camera 20 ( relatii cu publicul)

C. Neexprimarea optiunii, până la data de 05.09.2014, înseamnă asumarea soluţionării situaţiei prin mijloace proprii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate