Azi a avut loc prima dezbatere pe buget din istoria primăriei Piatra-Neamț

0

Cu multe deficiențe, că așa este la început, azi a avut loc la primăria Piatra-Neamț prima dezbatere pe tema bugetului municipiului Piatra-Neamț. În teorie, aceste dezbateri se desfășoară în fiecare an, dar în practică acesta este primul an în care chiar au venit oameni invitați sau autoinvitați care au spus ceva și cineva i-a ascultat.

Puține șanse sunt să se schimbe ceva la bugetul deja făcut al primăriei, dar cel puțin acum conducerea primăriei mai știe și altceva decât propria viziune.

Cel mai important lucru care s-a discutat la această dezbatere publică au fost problemele sectorului educațional. Toată lumea ar trebui să înțeleagă că totul este legat de educație. De aici pleacă totul. O educație precară înseamnă o comunitate slabă și cu probleme, iar dacă vrem vreodată să evoluăm ca oraș de aici trebuie început, de la educație.

La această dezbaterea am primit și răspunsuri la întrebările și nelămuririle pe care cititorii noștri și le-au exprimat în decursul timpului, dar le vom dezbate pe rând. Acum doar îl felicităm pe primarul Andrei Carabelea pentru prima dezbatere pe tema bugetului care a avut loc real la primăria Piatra-Neamț. Este un pas care nu poate fi trecut cu vederea.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate