Avarie în Piatra-Neamț: 16 străzi rămân astăzi fără apă în intervalul 09.30 – 18.30

0

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi, 03.06.2021, în intervalul orar 09.30-18.30.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Izvoare, Nordului, Transilvaniei, Dunării, Aurel Băeșu, Primăverii, Alianței, Cracău, Moldovei, Banatului, 1 Mai, Pescăruș, Mărăști, Zefirului, Terasei, Bălțătești.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu
, transmit reprezentanții companiei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate