Aurelia Simionică și Daniel Vasiliu, doi dintre candidații UNPR la alegerile locale

9

Președintele UNPR Neamț, Liviu Bumbu, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc miercuri, 13 aprilie, doi dintre candidații pentru alegerile locale din 5 iunie.

„Vă prezentăm în mod oficial candidatul nostru la președinția CJ Neamț (Daniel Vasiliu n.r.), în perspectivă după legislația actuală, și candidatul la Piatra-Neamț (Aurelia Simionică n.r.). Suntem alături de aceștia.”, a declarat Liviu Bumbu.

„Consider că este cea mai potrivită alegere. Sper ca această nouă construcție politică pe care o încerc să aducă un plus valoare și să fie rezultate pe linie politică și, de ce nu, și pe linie administrativă. Sunt un om care militez pentru dialog, prin construcție am o tentă naționalistă, progresistă și sper să avem rezultate pe măsură pentru oraș și județ.”, a punctat Aurelia Simionică, președinte interimar al organizației municipale UNPR și candidat din partea UNPR pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

„Ca și candidat la CJ Neamț, mă bucur că astăzi doamna Simionică a făcut publică dorința de a candida la primăria Piatra-Neamț. Îmi doresc să formăm o echipă cât mai unită. Nu ne vom lăsa călcați în picioare. Îmi doresc să pot continua mare parte din proiectele începute împreună cu echipa de specialiști de la Consiliul Județean pentru județul Neamț.”, a declarat Daniel Vasiliu, vicepreședinte al CJ Neamț.

Deputatul Constatin Moisii a prezentat un îndemn pentru membrii UNPR de a menține un dialog fără jigniri cu membrii altor partide. Acesta a mai menționat că vor fi niște alegeri atipice, ca urmare a conflictelor din interiorul partidelor și traseismului politic. Tot în cadrul conferinței de presă, președintele Liviu Bumbu a anunțat intenția partidului de a retrage sprijinul politic în ceea ce îi privește pe 5 consilieri județeni: Ciprian Șerban, Constantin Sandu, Gabriel Pavăl, Teodor Ailincăi și Neculai Iftode, precum și dorința organizațiilor PSD Girov, Păstrăveni și Făurei de a adera la UNPR.

Listele candidaților urmează să fie definitivate în perioada următoare, având loc și alte lansări pentru ceilalți UNPR-iști înscriși în competiția electorală.

M. I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. Sergiu Găbureac spune

  Unde-s oamenii noi ?

 2. legio spune

  Politicienii romani au atata ideolodgie ale partidelor lor in cap ,incat isi pot permite schimbarea culorilor politice ,mai repede decat chilotii.

 3. mickey999 spune

  Cine cinta melodia ” Am intrebat un militzian” ?

  🙂 🙂

 4. Andrici Gabriel spune

  Eu zic să analizați bine ce spuneți, o să vedeți câte procente va lua și după aia mai vorbim , ce credeți din voturile cui o să rupă…….?!?!

 5. Dumbrava Rosie spune

  DOI OAMENI CU BUN SIMT !!! (y)

 6. Sergiu Cimpoesu spune

  Aveti in grup un OM care nu a fost niciodata militian ,chiar in timpul lui Ceausescu domnia sa a fost POLITIST !

 7. Maitrey Pilher spune

  Dar cineva care sa sustina repararea conductei de apa pe str. G.Galinescu o fi ? Curge apa pe strada de o saptamana si 4 zile.

 8. Georgescu Aiurica spune

  O mare doamna! S-a coafat , ii sta bine.

  1. legio spune

   Te pup Georgescu Aiurica dar numai ptr comentariul acesta si ptr poza.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate