AUDIO: Mărturie despre cum se aranjează examenele de angajare la spitalul din Piatra-Neamț

3

Despre cât costă un post de asistentă la spitalul din Piatra-Neamț nu vă mai spunem că deja știe toată lumea din ce se vorbește în oraș sau din rechizitoriile procurorilor.

Despre infracțiunile care se produc la spitalul din Piatra-Neamț e de asemenea inutil să vorbim că tot am vorbit și noi și procurorii dar mafia din spital își continuă activitatea nestingherită.

Despre cum se organizează concursurile de la spital de asemenea nu mai are sens să vorbim căci tot am vorbit si de fiecare dată când am vrut să asistăm ca observatori la un asemenea concurs ni s-a spus că este ilegal. Cei de la spital au decis că este legal și au găsit portițele legislative pentru a facilita o mulțime de achiziții, decizii și mizerii care au omorât oameni sau au fost dovedite a fi infracțiuni dar nu li se pare legal să participăm cu un observator la un concurs de la spital. Vă dați seama unde aplică ei cu exces de zel legea? Cum nu mai pot ei de legi și corectitudine când e vorba să vadă lumea ce fac dar când e vorba să se fure, brusc nu mai sunt așa legiști.

Iată câteva secvențe dintr-o mărturie a unei persoane care a participat la ultimul concurs de angajare asistenți și care susține că la probele orale și practice unii candidați și-au cumpărat examenele.

3 Comentarii
 1. Loredana Serban spune

  Hello, am participat la acest examen, a fost o concurenta f mare si mult stress, oboseala,etc
  Am picat a doua PTR ca nu mi am amintit un subiect!
  Comisia a fost excelenta, in special Dr ingrijiri, Mihaela Scurtu: o voce calda, placuta, nu te simti intimidat, are multa rabdare, mi a placut cum am fost tratata, desi examinarea in sine este un proces dur!
  In viata trebuie sa inveti si sa pierzi!
  Terminati cu telenovelele, examenul a fost fair! Acceptati frustrarea, cei care ati pierdut, eu ar trebui sa fiu cea mai suparata, insa nu este cazul.
  Am putut citi in ochii comisiei parere de rau ca nu au fost 2 posturi.

 2. eugen spune

  …dai intr-unul tipa zece… traiasca incuscrirea romaneasca…ce le mai plac traditiile romanilor!!!

 3. Nea mishu spune

  La ambulanță sunt corecte? Vedeți ce habarnisti merg la interventie. Ii angajează pe posturi temporare fara examen si i trece in tacere pe post de titulari. Este plină curtea de rude exact ca la spital ….doar ca unii stiu sa imparta banii cum trebuie😄😄😄

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate