Au o aroganță cei de la ApaServ dacă suni să reclami o avarie de ți se ridică tensiunea

1

Niște romi din cartierul 1 Mai ne-au sunat la redacție și ne-au rugat să facem ceva, deoarece este spartă o țeavă și iese apa din asfalt de mai multe zile și intră în curtea unei familii de oameni amărâți din cartierul 1 Mai.
Normal că am întrebat de ce nu sună ei la ApaServ, dar ne-au spus că au sunat și degeaba. Nu-i bagă nimeni în seamă pentru că ei sunt ”țigani” și li se vorbește urât și sunt ”dați cu flit”.

Am mers acolo. Țeava spartă. Curtea omului sub nivelul de la care ieșea apa. Am sunat la ApaServ unde un domn ne-a spus că o să vină cineva cândva. „Dar ce, astăzi l-o apucat hărnicia?”, referindu-se la cel căruia-i intra apa în curte.

Aveți mai jos câteva pasaje din convorbirea cu ApaServ. Dacă compania de apa nu învață să comunice cu oamenii care anunță avarii și dacă nu învață să anunțe eficient sistările furnizării de apă, o să scoată din minți pe toată lumea.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Vali spune

    Serviciile proaste ale ApaServului sunt deja cunoscute ! Cand au fost inundatiile din anexa Valeni o familie care deja avea casa sub ape a sunat la APA SERV sa vina sa-i inchida apa din drum (unde fiecare casa are robinet de inchidere) pt ca se rupsese o teava si se pierdea multa apa. Au venit doi indivizi cu masina au costatat si au plecat si nu s-au mai intors nici astazi. Vad o parte din salariatii lor cum lucreaza in timpul programului pe la alte societati private. Aici se vede ca politicul si-a bagat coada si in functii de conducere sunt incompetenti !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate