Au inceput Zilele Medicale Nemtene

1

Deschiderea oficiala a Zilelor Medicale Nemtene, editia a IX-a a avut loc in dupa amiaza zilei de 3 aprilie. Manifestarea stiintifica a adus laolalta medici de diferite specialitati, studenti si practicanti. Prezente la eveniment au fost si oficialitatile judetene si locale. Prefectul Vlad Angheluta, deputatul Ionel Arsene, vicepresedintele CJ Emilia Arcan, primarul Daniel Harpa si viceprimarul Traian Humulescu, au fost invitati pe rand sa adreseza un cuvant invitatilor.

Dupa felicitarile si promisiunile de sprijin oferite de catre oficiali, gazda evenimentului – managerul Spitalului Orasenesc Targu Neamt, Florin Apostoaie, a cedat cuvantul doamnei prof.dr. Carmen Dorobat – UMF ” Gr. T.Popa” din Iasi.

In data de 4 aprilie 2014 lucrarile vor avea loc tot Pensiunea „Aristocratis” incepand cu ora 9.00 pana la 18.00 unde va coferentia doamna prof.dr. Diana Cimpoiesu Preotu.

 

Viorela Gherasim

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Razvan spune

    Ce este Medicina Neamteana?
    Ultima data cand am ajuns la urgenta la spitalul judetean cu o colita renala acuta (dureri ingrozitoare) am fost trimis in sala de asteptare fara nnici macar un calmant, acolo unde am gasit sala plina de persoane in asteptare, din care unii in agonie. A fost nevoie sa ies de acolo fortat de durere, sa insist urland la asistentele ce isi beau cafeaua sa imi faca un calmant. Sa inteleg ca am fost tratat asa deoarece nu am dat nicio „atentie’? Personal, platesc enorm la asigurarea medicala si am fost nevoit (mai bine zis fortat de Medicina Neamteana) sa apelez la sistemul priva si de stat din alt judet. Nu degeaba este o vorba printre pacienti in spital: te duci la Iasi sau Tg. Mures. Sa inteleg ca acolo lumea plateste mai mult la CAS?
    In concluzie, ce e este medicina nemteana, un pretext pentru o intalnire de afaceri?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate