Au început să apară sonde prin Neamț

4

Pe drumul ce duce de la Piatra-Neamț spre Hanu Ancuței au început sa apară sonde. Ale cui sunt, ce se exploatează, cine a autorizat forarea atât de aproape de drum și celelalte întrebări firești când vezi așa ceva sunt deocamdată fără răspuns, căci nu am văzut niciun panou pe care să fie scrise aceste date ca să ne dăm seama ce se întâmplă.

Cititorii ne tot întreabă dacă e vorba de petrol, de gaze naturale, gaze de șist etc. și nu știm ce să le răspundem. Poate Instituția Prefectului sau vreo altă autoritate va face un comunicat ca să știe și fraierii plătitori de taxe și impozite din Neamț ce resurse naturale se exploatează de la ei din județ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Public agent spune

  Suntem prosti ! Stiti asta !
  Iesiti in strada ! In casa se doarme si se mananca !
  Supararile le infrunti !
  Pana cand mai suntem prosti ?
  Pentru ca oricat de, destept ai parea tu cel care citesti, ori esti cu ei, ori esti prost parvenit !

 2. Jitaru Vasile spune

  Orice lucrare de santier presupune obtinerea tuturor aprobarilor necesare care sunt extrem de multe – inclusiv de la drumuri, de la telefoane, troleibuz(in oras) si nu poti incepe lucrarea fara sa ai un panou informativ despre scopul si termenii de executie a lucrarii .Firma respectiva nu indeplineste conditiile si cerintele legale de executare a lucrarii. Deci domnilor , politisti, primari si cei ce primesc banii de pomana de la stat si nu isi fac datoria , ce mai asteptati ???

 3. das reich spune

  Cred ca exagerezi.
  In primul rand articolul tau se intituleaza „Ancheta”.
  Ori in ancheta ta tu nu ai aflat nimic. Puteai sa intrebi la Romgaz sau la Petrom si mai mult ca sigur ca primeai un raspuns. Sau la primaria comunei unde ai observat atacul la siguranta judeteana. Dar ai preferat sa te intrebi doar pe tine.
  In al doilea rand – articolul este tendentios. Fiind lipsit de profesionalism te-ai adresat in eter ca o tzatza cu ton de cearta.
  Si in al treilea rand – acum am vazut – este un articol nesemnat, deci vine din partea unui grup de ziaristi de bine.
  Bravo! Sunteti profi!

  ADMIN: Nici nu e normal să ma interesez. Orice om trece prin zona ar trebui sa citeasca aceste lucruri ep un panou daca e curios …nu sa se intereseze …

  1. die reich spune

   deci pana la urma nici tu nu sti si te-ai bagat in seama!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate