Au început mizeriile de campanie și cam miros a PNL

1

Politicienii care nu au ce să arate electoratului că au făcut sau nu au idei pentru ce vor face își cheltuie banii pe campanii de denigrare a adversarilor politici.

Prima mizerie de campanie a și apărut în cutiile poștale ale pietrenilor și lovește simultan în PMP și PSD, semn că disperarea e mare.

Cine face astfel de mizerii nefiind în stare să vină cinstit în fața alegătorilor? O întrebare la care nu putem răspunde cu certitudine, dar vă putem spune cine a scos-o pe asta cu ”În spatele măștilor sunt la fel”

Acum nu putem fi sigur că e opera PNL, dar USR-ul nu lucrează așa pe atac, PRO România atacă direct și asumat, iar restul nu au resurse bugetare pentru așa ceva.

Oricum, coincidența în exprimare este una care dă de gândit, mai ales că suspectul este domnul senator liberal Țapu care e senator de o viață, dar nu prea poate să ne arate ce a făcut concret pentru județul Neamț.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    ,, Primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii.”
    Sigmund Freud

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate