Au început lucrările la Axial (Izvorul Muntelui – Durău)

Au început lucrările la Axial pe sectorul de drum Izvorul Muntelui – Durău. De fapt lucrările au început de mult, dar din cauza celor care au în gură doar ”m**e PSD” și care nu înțeleg că drumul județean DJ 155F începe din DN15 si se termină la ieșirea în național din Ceahlău trebuie să anunțăm din nou că a început acest sector de drum.

În realitate, lucrările au început mai de mult și s-au reabilitat tronsoanele din comuna Ceahlău până la ieșirea din Durău și de la DN15 până aproape de Izvorul Muntelui. Acum au început lucrările pe zona cea mai afectată de la Izvorul Muntelui la Durău.

Deja unele sectoare de drum au fost decopertate, reabilitate și aduse la stadiul de terasament. Mai este de lucru și vine și iarna, dar mai mult ca sigur anul viitor drumul va fi reabilitat integral spre disperarea celor care au spus încontinuu că acest drum nu se va face și că sunt numai minciuni.

Iată că au început lucrările.

Când am spus că acest drum s-a scos la licitație și se va face am primit pe lângă multe ”plăcuțe de înmatriculare suedeze” replici de genul:

D.C. Altceva decît sa mințiți mai stiti?
M.F. Se pregătesc mincinoșii pt alegeri! Hai băieți, băgați din top ce minunății mai realizați voi pt cetățeni… PS: Nenorociților!
A.U. Bine zis! Niște corupți, hoți, mincinoși…😠😬😡🤮
C.S. Bah ‘ziaristule’…tu te speli pe dinti degeaba, la cat k k mananci cu psd ul asta..😂😂
D.N. Promisiuni PSD ! Adică 0, zeeeero !
J. D. Peste un deceniu, cât durează studiul de ,,fezabilitate” !😋
I. P. CE GLUMA BUNA!
 S. M. Încă mai musca lumea la vrajeala asta? ??😂😂😂
A.G. Ce-ați fumat? Vreau și eu 😂😂😂
A. B. A. Hei,Hei povesti ptr electorala!
G. G. Da..da..povesti,am mai auzit asta acum doi ani ….si nimic,se apropie iar alegerile ? :))
E. C. C. Praf in ochi. Nici peste 50 de ani cu PSD-ul la putere Axialul nu va fi reabilitat,doar carpit pe ici pe colo !!

Și lista poate continua cu zeci de comentarii făcute pe bună dreptate de oameni care s-au săturat să li se spună de 30 de ani ca se fac lucruri care nu se făceau. Toți acești oameni care comentează negativ la articolele unde anunțăm că se vor face lucruri în acest județ sunt dovada vie că nemțenii s-au săturat de promisiuni nerealizate.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

5 Comentarii
 1. George spune

  La câte minciuni s-au spus, e normal ca oamenii să fie sceptici. Nici eu nu credeam.
  Acum că se face, e foarte bine. Va aduce mulți turiști în zonă și implicit multe beneficii pentru toată lumea.

 2. Edy spune

  Da au inceput reparatiile si se poate circula acum in conditii de drum de țară oricum cu mult peste ce era prin August cand era la stadiul de drum forestier,sperăm sa se continuie într-un ritm mai alert.

 3. grigoras paul spune

  Mai sunt exact 8 km-din urma ar trebui intretinut pt.ca a inceput „valurirea”-.Sper sa se termine cat de curand cei 8 km.Felicitari nu adresez, pt. ca trebuia de mult sa fie terminat!Totusi, decat niciodata….

 4. Nanu spune

  Intradevar se pare ca este un lucru bun dar s-a dus dracului curatenia si linistea in zona muntelui Ceahlau si asta este o mare nenorocire !

 5. Cornel spune

  Deci 2020 i ar , Dar SINCER și așa cum prezentați și arătați și D vstra prima poza din colț stânga sus , Lucrările au Început mai demult CORECT , ce se Observă in Foto fiind. până după Cabana Izvorul Muntelui ,m ai Exact după intrarea ce duce la Schit CEREBUC , Pe ce a mai Rămas că și Distanță. DACA se Vrea. se poate Finaliza până la sfârșitul anului , ar fi de curățat Vegetația de marginea drumului ,se poate face Intr o Zi cu un utilaj UNIMOG. , adaptat , i ar de Decopertat ar mai fi foarte puțin , CUM probabil că Știți , acel Drum e din două părți ,Așa au Gândit Atunci când l au făcut ,una din Asfalt și alta din Beton , Ei aceea din Beton e foarte puțin afectată , acolo se poate pune. Balastru ,Sort și restul folosit că și Terasament , Fundatie , M ai GREU e cu Asfaltul care Trebuie adus și Transportat Ptr Turnare , In Zona nemaifiind nici o Statie , in Rest cum am zis Daca se Vrea ,, poate fi Gata , A treia ,doua firma. din Grupul care Lucrează la DN 15 , Anul Trecut au Turnat. , Terminat. Bucata de 7 km care vine ,duce din Ceahlău spre Durău , Tot pe la Timpul asta , Pot fi. întrebați , MAVIGO parca se numeau .DAR , Problema e Alta , Cum sa Mișcat ,Schimbat FRONTUL , Paralutele Ptr Lucrări Cine ,Cum le ,se mai Aloca , Cine Semnează , Vedem că Dl Liviu , PD ist la Origine , După Sa Regăsit că și alții în Doctrina Socialistă ,Are și El niste ,,TURNARI ,,d,e Făcut , Asta Fiind Principala Cauza a Pierderii Vremii , anilor în RO , Bai ia Stai așa ,Ce a zis ,Făcut ăla ,aia , ,,NU E Bine …,,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate