Au inceput inscrierile la BAC pentru sesiunea din toamna

0

In perioada 11-15 iulie, elevii nemteni picati la BAC se pot inscrine pentru a doua sesiune. Cei care au fost prinsi copiind se pot inscrie la acest examen abia in toamna anului 2012. Examenul începe cu probele orale. În 22-23 august are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în 22-24 evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala în limba materna, în 23 -24 august, evaluarea competentelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în 25 – 26 august evaluarea competenţelor digitale.

Probele scrise încep în 29 august cu Limba si literatura română. Vor urma în 30 august proba la Limba şi literatura maternă, în 31 august proba obligatorie a profilului şi în 2 septembrie proba la alegere a profilului şi specializării.


În 4 septembrie vor fi afişate rezultatele, până la ora 16.00, după care vor fi depuse contestaţiilor, respectiv în intervalul orar 16.00 – 20.00. Contestaţiile vor fi rezolvate în intervalul 5-6 septembrie, iar în 7 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Ilona Popescu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate