Ați văzut pe cineva să curețe zăpada sau gheața din parcările pe care le plătiți la Piatra-Neamț ?

În fiecare an pietrenii plătesc pentru parcările de reședință o mulțime de bani. De fapt plătesc dreptul de a parca, pentru că servicii în schimb nu prea primesc.

În această iarnă din cauza faptului că a nins și s-a mai depus și gheață, dincolo de riscurile de a te coborî din mașină direct pe gheață, unii pietreni au experimentat și disconfortul de a nu putea parca pe locul plătit de ei pentru simplul fapt că era ocupat de altcineva, de regulă de vizitatori veniți la rude sau prieteni cu ocazia sărbătorilor.

În primul rând, nu se poate reproșa nimic celor care îți ocupă locul de parcare când parcarea nu e curățată, deoarece nu își dau seama că acolo e o parcare cu plată unde scrie un număr de mașină.

În al doilea rând, în disperarea celor de la Parking de a încasa pe fiecare centimetru de parcare disponibil, la blocurile din Piatra-Neamț nu s-a lăsat nici măcar câte un loc de parcare pentru vizitatori. Adică în viziunea celor de la Parking dacă vine cineva în vizită ar trebui să parcheze ilegal sau la jumătate de kilometru unde e prima parcare cu plată orară. Nu contează că e o mamă cu un copil, un bătrân sau un om în scaun cu rotile. Contează doar ca Parking să încaseze morman.

- Apreciază pagina -

6 Comentarii
 1. Leo Taxil spune

  Dacă întrebați cumva unde se duc sumele uriașe încasate de această firmă-căpușă, nu veți primi răspuns. (17.300 locuri x 142 lei=24.566.000 lei!!!) Dacă întrebați cumva de ce directorului i s-a făcut un salariu net de 7.000 de lei și cum își justifică el acești bani, iarăși nu veți primi răspuns. Dacă întrebați de ce plătim impozit pe terenul de parcare de parcă am fi proprietari, iarăși nu veți primi răspuns. Dacă întrebați de ce primăria nu desființează această firmă-căpușă, la care Cons. local are 2/3 din capital, iarăși nu veți primi răspuns. Cred că o acțiune civică de genul celei propuse mai sus de Alin ar fi foarte necesară.

 2. Maria spune

  Plătim doar vopseaua cu care inscriptionează locul pe asfalt atât.

 3. Victor spune

  Trebuie să luați EX de la firma IPS ori IMB ,au și ei niste locuri de parcare , asa m ai multe , DAR Ce e DREPT pe timpul nopții , zilei la prima oră este la Negru , parcările, calea de acces , spre birouri, mașinile curate , e la fel de Drept că le și folosesc pe timpul nopții , Deci vreți Luciu in parcare , luați EX. de la cei de sus ! Și cei de noapte care lucrează ,dar și cei de zi , Prestează , Nu e că lasă că au făcut ăia. aseară .

 4. Alin spune

  Stimați pietreni, vina este a noastră a tuturor. Ce s-ar intimpla dacă nu ne-am mai duce sa incheiem contracte cu cei de la Parking? Dacă am boicota aceasta societate care oricum nu gestionează corect locurile de parcare. Sa nu mai închiriem locurile. Ce ar face ne-ar bloca pe toți?

 5. Mihai spune

  Pe lângă lipsa locurilor de parcare pentru musafiri, aș întreba pe cei de la Parking de ce la parcările din fata blocurilor nu au prevăzut loc de acces pentru mașinile de urgență (salvare, pompier, etc)?

 6. Lucian spune

  Nenorociți care știu să ia bani degeaba și să nu facă nimic de asta ne merge așa de rau in tara asta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate