Atenţionare de călătorie – Ninsori in Olanda

2

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români aflaţi în Olanda sau care urmează să călătorească în această ţară că, în urma ninsorilor, circulaţia rutieră şi feroviară din Olanda este afectată, în particular în zona Randstad (Amsterdam – Haga – Utrecht – Rotterdam).
Cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze în această zonă cu maşina sunt sfătuiţi să îşi echipeze autovehiculul cu anvelope de iarnă şi să fie pregătiţi pentru eventuale blocaje în trafic şi absenţa deszăpezirii pe numeroase rute. Pentru informaţii actualizate privind starea drumurilor, puteţi consulta site-ul internet al asociaţiei automobiliştilor (www.anwb.nl).
Numărul de trenuri a fost redus şi există un risc ridicat de întârzieri. Persoanele care urmează să se deplaseze cu trenul sunt sfătuite să consulte agenţia feroviară olandeză (www.ns.nl) pentru informaţii la zi privind rutele afectate.
În prezent, cursele aeriene nu sunt afectate în mod semnificativ, însă este recomandabil să consultaţi linia aeriană cu care urmează să zburaţi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

  Vedeti! nu numai la noi sunt astfel de situatii.Dar babalaii din tarisoara imediat sar sa spuna cioace de alea:’Romania!”;”numai la noi se poate asa ceva”;”traim in Romania”. Te ia voma cand auzi.

  1. marius spune

   Nu,la noi iese toata clasa politica sa se acuze reciproc ca de la ailalti se trage,teveurile au si ele rostul lor in isterizarea populatiei impotriva cate unui primar.
   La noi zapada-i agent electoral

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate