Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
 • :
 • :

Atenție, zvon fals! Soția primarului de Borlești NU a decedat!

O postare șoc a devenit vizibilă în această seară pe rețeaua de socializare Facebook. Contul Maria Secre, cel mai probabil fals, a emis informația cum că soția primarului comunei Borlești, Vali Puică, ar fi decedat. Imaginea Lidiei Cioineag este însoțită de textul „Sincere condoleanțe familiei. Regrete profunde. Dumnezeu să te aibă în împărăția lui, dragă Lidia.” (click aici) RAPORTAȚI ACEST CONT FALS

Primarul comunei Borlești a dezmințit ferm această informație. Lidia Cioineag este bine, sănătoasă. Desigur că întreaga familie este șocată și condamnă acest gest care nu poate fi descris în cuvinte.

Recomandăm utilizatorilor să raporteze postarea și contul de Facebook.

Revenim cu informații!

ATENȚIE, ZVON FALS!

ZVON FALS!!!2 comentarii la “Atenție, zvon fals! Soția primarului de Borlești NU a decedat!

 1. Mariana

  Raportați contul. Si persoana din spatele acestui cont ar trebui trasă la răspundere. Am vazut ambele articole . Ale dvs si a d-nului Vinca,apoi postarea domnului Puică. Sunt peste 800 de persoane care dacă nu toti atunci macar 50% s-au speriat și au avut macar un moment neplăcut. Sa nu mai vorbim de familia dumneaei. Asa ceva nu e uman. Doar cei urâți la suflet se pot bucura sau sa ia „La misto” această postare macabră.
  E rușinos să poți ajunge până acolo. Urât. Dă-le Doamne minte ca atunci cand vor plăti, vor simti acelasi lucru.

  Raspunde
 2. Nelu

  Parcă. Ar fi PREMIERA ! Pe Doamna au dat o ca trecută în lumea Drepților pe Facebook , Da la. Un Domn de a fost INSPECTOR SEF la I.P J Neamț. i au pus Coroana și Pomenile langa ușa .Așa că Dna nu ar fi prima care a Inviat ca. LAZAR din morți .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *