Atentie unde parcati , acum se plateste tichet de parcare si in weekend

3

Cineva s-a gandit ca nemtenii o duc prea bine si a marit putin pretul la parcarile cu plata din oras iar ca sa debusoleze pe toata lumea s-a introdus plata parcarilor inclusiv in weekend , multi pietreni trezindu-se cu masinile blocate deoarece ei stiau ca in weekend nu se plateste .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Tely spune

  Dupa degringolada din 89 a aparut si gogorita cu plata parcarilor in orasul nostru.Parerea mea este ca fiind contribuabili la bugetul local, locuitorii urbei nu ar trebui sa plateasca nici un leu pe parcare in oras, iar taxele actuale sunt abuzive si neavenite.Cred ca ar trebui ca toti cei care au autoturisme sa nu plateasca aceste parcari,cu exceptia celor de resedinta amplasate corespunzator nu pe partea carosabila unde obtureaza caile de acces.

  ADMIN : Este o logica in toata aceasta afacere : Strazile din Piatra Neamt au fost facute din banii parintilor si bunicilor nostri , asfaltarile si pavelarile din banii nostri iar intr-o logica etnobotanica trebuie sa platim unei firme private ca sa folosim ce am platit .
  Suntem fermi convinsi ca aceste afaceri cu parcari apartin unor oameni cinstiti si muncitori care nu au relatii politice si dau de lucru la sute de nemteni din acesti bani .

 2. PTR CATALIN SI ANGELICA spune

  CUM JUSTIFICA EI ACEASTA MASURA? ISI MARESC SALARIILE? CA DOAR NO FI VORBA DE MARI INVESTITII PENTRU A TRAGE O DUNGA ALBA PE ASFALT

 3. Mica spune

  Aceste tarife sunt de anul trecut cand s-au stabilit prin hotarare de consiliu local:http://www.descopera-judetul-neamt.ro/Telefoane-utile/parcari-in-piatra-neamt.html.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate