ATENȚIE: Orice informație îi poate salva viața: Bunic din Neamț, dispărut în cursul zilei de ieri

0

La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, numitul FLOREA PETRU în vârstă de 86 de ani, a părăsit în mod voluntar Centrul de Îngrijire şi Asistență pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Dumitru” din localitatea Alexandru cel Bun și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.75 m, greutate – 70 de kilograme, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, fără semne particulare.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o cămașă tip pijama bleumarin, pantaloni din trening negri, fiind încălţat cu şlapi de culoare închisă, iar pe cap purta o şapcă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate