Atentie nu vă lăsati înselati!

0

 


Politia orasului Tg. Neamt a fost sesizată, prin 112, de B. Rodica, de 53 de ani, din Tg. Neamt, gestionară a unui magazin mixt din localitate, despre faptul că în jurul orei 15.00 a fost înselată de o persoană care si-a declinat calitatea de agent de vânzări. În temeiul sesizării politistii au demarat cercetările si au stabilit că în jurul orei 15.00, în magazin a intrat un bărbat, care a declarat că este agent de vânzări si s-a interesat de numărul de telefon al sefului de unitate. Bărbatul a simulat o discutie telefonică cu seful de unitate si i-a cerut gestionarei să-i plătească un avans de 459 de lei pentru a schimba o vitrină frigorifică. Femeia i-a înmânat suma de 180 de lei, deoarece nu avea mai mult, iar bărbatul i-a dat o chitantă justificativă, după care a plecat. Ulterior femeia a constatat că a fost înselată si a sesizat politia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de înselăciune, politistii continuând cercetările în vederea identificării autorului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate